Tikida Golf Palace

Tikida Golf Palace

En gömd skatt i soliga Agadir

Agadir är en förhållandevis modern stad längs kusten väl anpassad för turism och här finns en handfull golfbanor. En riktig pärla är Tikida Golf Palace, ett ställe som checkar alla boxar! Ett mysigt hotell i smakfull Marockansk stil med tilltagna rum och utmärkt mat. Golfklubben bjuder på två 18-hålsbanor i fina miljöer och det är dessutom en kort transfer från flygplatsen.

 

Fakta

Avstånd flygplats ca 18 km
Agadir stad ca 8 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 12.995:-

Paketen är baserade på SAS direktflyg till Agadir.

Flyg ingår inte i de publicerade priserna. Vi offererar med dagsaktuellt gällande pris på direktflyg med SAS från Stockholm och Köpenhamn.
Flygplatstransfer t/r
7 nätter, del i dubbelrum
Frukostpnsion
5x 18-hålsgreenfee på Golf du Soleil
Förbokade starttider
Service 24/7 av lokal agent.
Boka

Tillägg
Möjlighet finns att byta ut en greenfee mot annan bana i Agadir. Tazegzout GC är vår favorit, inte en helt lätt bana men vyerna från banan är svårslagna! Kontakta oss för mer information
Maten på Tikida Golf Palace håller mycket hög klass. Vi rekommenderar halvpension.

Väder just nu

21.3℃

Golf Du Soleil

Golf du Soleil är en vacker golfresort belägen i Agadir, Marocko. Den har två fantastiska 18-hålsbanor, Championship och Tikida, som bägge ligger i ett landskap av vajande palmer som erbjuder sköna vyer. Mästerskapsbanan mäter 5 976 meter från backtee och har distinkta bunkrar och vattenhinder. Den kortare Tikida-banan erbjuder ett något lättare test än Championship, även om det avslutas med en fantastisk kort par tre som spelas tvärs över den lilla dammen framför klubbhuset. Förutom golf av klass erbjuder Golf du Soleil även en inbjudande bar och restaurang med panoramautsikt där man kan avnjuta en trevlig lunch efter rundan. Här finns även ett träningsområde och en akademi för golfare på alla nivåer.

Fakta

Antal hål 2x 18
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Championship Par 72, mått i meter 5958 5567 5223 4785
Banfakta Tikida Course Par 72, mått i meter 5537 5140 4845 4505
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Fernando Mueller & Gerard Courbin (1999)

Tikida Golf Palace

En komplett golfresort med två 18-hålsbanor och hög mysfaktor!

Tikida Golf Palace Resort är en lyxig destination som kombinerar härlig och utmanande golf med enastående gästfrihet. Beläget mitt i det pittoreska landskapet erbjuder denna resort en unik blandning av elegans och rekreation. Resorten erbjuder ett härligt boende, där traditionell marockansk arkitektur möter moderna bekvämligheter. Gästerna kan njuta av lyxiga spa-behandlingar, smaka på utsökt mat på de olika restaurangerna och koppla av i de extravaganta omgivningarna. Oavsett om du söker en skön golfsemester eller en fridfull flykt, lovar Tikida Golf Palace Resort en extraordinär vistelse.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge I lummig park intill de bägge golfbanorna
Rum Dusch/bad, TV, skrivbord, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe, balkong/terrass mm
Rumstyper 49 rum. Junior Suites (60kvm), Prestige Suite (120 kvm), Royal Suite (180kvm)
Faciliteter Restaurang, bar, pool, terrass, trädgård, gym, spa mm

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället