Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort

Elegans på den Tjeckiska landsbygden

Panorama Golf Resort är en av Tjeckiens nyaste tillskott och redan en av landets bättre golfresorter. Ett modernt och spännande komplex i närheten av den gamla staden Kácov känd för sina monument och det lokala bryggeriet.

Fakta

Avstånd flygplats Prag-Václav Havel 80 km
Avstånd stad Kácov 2 km, Prag 60 km

Förslag på paket

Lägsta pris: 6.995:-

Privat transfer flygplats - Panorama Golf Resort t/r
3 nätter, del i dubbelrum på Panorama Golf Resort
Frukostpension
3 x18 hålsgreenfee på Panorama Golfs 27-hålsanläggning
Förbokade starttider

I paketet ovan tillkommer flyg!
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del beroende på period och vartifrån man flyger. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg. Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera i paketen.
Klicka på förfrågan om ni vill ha en dagsfärsk prisoffert inkl flyg. Ange eventuella avvikelser från paketet i fältet kommentarer i offertförfrågan.

Väder just nu

7.9℃

Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort ligger ca 6 mil sydoost om Prag och erbjuder 27 hål av högsta kvalitet som tillgodoser alla kategorier av golfare.

De tre olika 9 hålarna har namnen Forest, Meadows och River Course och kan kombinaras olika för bästa upplevelse. Banan Forest sveper mycket riktigt genom intilliggande skogar, följt av Meadows mer öppna hål som går över ängsmarker.  Den tredje uppsättningen, River Course, leder mot floden Sázava med dess symboliska höga stenar. Alla 27 hål ger en ovanlig mångfald för golfare och har en individualitet som kittlar golfspelarens sinne. Det pittoreska landskapet Posázaví-området tillsammans med gästfriheten i staden Kácov bidrar till den mysiga atmosfären i hela orten.

Fakta

Antal hål 27
Bankaraktär Park- och skogsbana
Banfakta Forest Course Par 36, 3142 3021 2831 2685 2489
Meadows Course Par 36, 3239 3111 2947 2753 2493
River Course Par 36, 2864 2772 2610 2434 2250
Hcp-gräns 54
Bandesign Libor Jirásek och Deutsche Golf Holding Ltd

Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort erbjuder boende i lyxiga och bekväma rum direkt i klubbhuset. Första klassens design med utsikt över golfbanan och det pittoreska landskapet i Posázaví ger dig en riktigt trevlig atmosfär.

Det lilla hotellet har 14 rum (10 dubbelrum och 4 sviter) och Panorama-restaurangen där man återspeglar det traditionella tjeckiska köket med ett modernt tillvägagångssätt. Filosofin är att maximera användningen av regionala ingredienser och återgå till grunderna i matlagningen. Menyn är i stro utsträckning således komponerad med produkter från den ekologiska gården Kozojedy.

Naturligtvis har älsorterna också valts ut med största omsorg. Förutom de traditionellt kända varumärkena finns naturligtvis Hubertus öl från det lokala bryggeriet i Kácov som man dessutom kan besäka genom en promenad in till staden. Hubertus öl tillkännagavs som årets öl 2016 och vi kan ordna ölprovning och rundtur i bryggeriet.

I närområdet går det även att besöka Katedralen St Barbara i Kutná Hora (20 minuters bilresa). Det är en av de mest kända gotiska kyrkorna i Centraleuropa och det är en UNESCO världsarvslista.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge I Kácov sydost om Prag
Rum: 14 st Dusch/bad, TV, minibar, balkong eller terrass med vy mot golfbanan
Rumstyper Enkelrum, dubbelrum, Suite
Faciliteter Restaurang, bar, golfshop, konferenslokaler
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället