Golf på Cypern

Få platser i Europa kan bjuda på så härligt golfklimat året om som Cypern. Kring Paphos finns fyra riktigt bra och olika golfbanor som måste spelas!

Njut av en härlig golfresa till Cypern och spela på fyra härliga golfbanor Minthis Hills Golf, Secret Valley, Elea Golf Club och Aphrodite Hills. Väljer du våra fina paket till något av Thanos hotell så kan man efter golfen lugnt njuta av vyerna över havet och strandpromenaden. Med andra ord är det nära till Paphos gamla centrum full av caféer, barer och restauranger.

För den som vill bo på en klassisk golfresort intill golbanan så är Aphrodite Hills det självklara valet. Förutom att man får bo på en golfresort som anses som en av Europas bästa får man spela en dramatisk golfbana med vyer som inte går av för hackor.

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Våra resmål finns bl.a. i länderna: Argentina, Australien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Kuba, Lettland, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Norge, Portugal, Slovenien, Skottland, Spanien, Sydafrika, Turkiet, Tyskland, USA och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!