Golf på Cypern

Cypern är Medelhavets tredje största ö och det sköna medelhavsklimatet med över 300 soldagar om året samt alla fina stränder gör Cypern till ett populärt semesterresmål. Men vi väljer framför allt Cypern för dess fina golfanläggningar.

Solsäkra Cypern är ett strålande val av golfresa. Här råder en vänlig atmosfär och man tar det hela lite lugnare. Under en resa hit får man inte bara golfen utan även allt annat det lilla landet har att erbjuda. När det gäller golf på Cypern så har ön fyra golfbanor som alla ligger längs den södra kusten. Aphrodite Hills har länge varit flaggskeppet men faktum är att satsningen Golf på Cypern som drivs ihop med turistnäringen har varit mycket lyckad och gjort att klubbarna samarbetar på ett föredömligt sätt. Här finns Secret Valley som blivit varsamt renoverad och drivs numera av det superproffsiga förvaltningsbolaget Troon. Som regel en garanti för bästa finish! De andra två banorna är Faldo-designade Elea Golf Course och Minthis Hills. Ett utsökt val för den som vill spela samtliga av Cyperns golfbanor bör välja Almyra Hotel eller systerhotellet Annabelle i Paphos som bas. Dessa är eleganta familjedrivna hotell som ligger vid strandpromenaden i Paphos stad.

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Cypern, Paphos

Thanos Luxury Hotels

Välkommen till Thanos Luxury Hotels - ett golfresmål utöver det vanliga med boende vid Paphos strand. De två familjeägda hotellen bjuder på ett svåröverträffat bemötande och tillsammans med Cyperns bästa golfbanor blir det en enastående golfsemester.