Golf på Gran canaria

Gran Canaria har allt: stränderna, fina hotell, shoppingen, klimatet, naturen, restaurangerna, barerna och fantastiska golfbanor. Glöm “Sällskapsresan” när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då.

De flesta golfbanor på Gran Canaria ligger nära kusten på södra delen av ön. Här hittar du Salobre Golf, som erbjuder 27-hål och är kanarieöarnas mest kompletta golfresort. I detta område ligger även spektakulära Anfi Tauro Golf, tjusiga Meloneras Golf och klassiska Maspalomas Golf Club.

Vill man istället bo intill havet nere i Meloneras så erbjuder vi Lopesan Costa Meloneras. Trots läget mitt i Meloneras lilla kustort så råder här en härlig känsla av lugn och avskildhet. Här bor du granne med havet och med närhet till sanddynerna i Maspalomas. Golfen spelas då på Anfi Tauro Golf, Meloneras Golf och Maspalomas Golf Club som alla ingår i Lopesans ägor.

 

Om Out Of Bounds

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Spanien, Gran Canaria

Seaside Palm Beach

Omgivet av Maspalomas sanddyner, mellan havet och en 1000 år gammal palmträdgård, ligger denna 5-stjärniga pärla - Seaside Palm Beach Hotel. Hotell är det första på hela Kanarieöarna som blev medlem i Design Hotels och i kombination med Gran Canaria Golfpass får man både en excellent vistelse och en perfekt golfresa!