Golf på Gran canaria

Golf på Gran Canaria är huvudsakligen koncentrerad kring turistområdena på södra delen av ön. Men i själva verket hittar du Spaniens näst äldsta golfklubb, Real Club de Golf de Las Palmas, på norra delen av ön. Golfbanan är mera känd som Bandama Golf, uppkallad efter vulkanen där golfbanan ligger.

De flesta golfbanor på Gran Canaria ligger nära kusten på södra delen av ön. Här hittar du Salobre Golf med två väldigt bra och helt olika banor Old- och New Course, spektakulära Anfi Tauro Golf, tjusiga Meloneras Golf och klassiska Maspalomas Golf Club. Vill man bo bekvämt på en golfresort är Salobre det självklara valet. Få resorter har en golfbana utanför dörren men Salobre har två! Dessutom är det inte långt till liv och rörelse i Meloneras eller Maspalomas. Det ska dock understrykas att lilla genuina Bandama också är en golfresort. Vill man ha variation när det gäller golfen på Gran Canaria så bör man testa ett Golfpass. Då kan du exempelvis bo med magisk utsikt ovanför Puerto Ricos hamn och få fem olika banor att uppleva.

Gran Canaria har allt: stränderna, lyxhotellen, shoppingen, klimatet, naturen, barerna, restaurangerna och fantastiska golfbanor. Glöm “Sällskapsresan” när du tänker på Gran Canaria. Numera är det lyxiga hotell och fantastiska golfbanor som gäller. Men klimatet är självklart lika bra nu som då.

Om Out Of Bounds

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Fr. 18.995 KR

Spanien, Gran Canaria

Salobre Golf

Kombinera sol och värme med fantastiskt boende och härlig golf på en av Kanarieöarnas allra bästa golfresorter. Hotellet är toppfräscht och erbjuder avkopplande lyx tillsammans med ett perfekt läge intill de 27-hålen på Salobre golf.