Golf på Östra Mauritius

På Mauritius östra kust finner man det perfekta paradiset för golf! Det turkosblå havet och kritvita stränder är alltid nära det gröna gräset.

Klassikern Belle Mare Plage är en enastående resort inbäddad längs en två kilometer lång sandstrand i en skyddad vik på Mauritius östkust. Dessutom stoltserar man med två härliga golfbanor – The Legend & The Links. Vid sidan om golfen kan man njuta av resortens lyxiga känsla. Kanske unna sig en skön Spa-behandling eller äta och dricka gott i hotellets barer och restauranger.

Den östra kusten har på senare år fått ytterligare en pärla i Anahita Resort. Anläggningen är förgylld med sin Ernie Els-designade golfbana som räknas till en av öns bästa. Som om det inte vore nog är man även delägare i utmanande Ile Aux Cerfs Golf Club belägen ute på ön med samma namn. Väljer man Anahita som sin drömsemester får man spela golf på dessa bägge toppbanorna.

Golf på Mauritius är golf i paradiset!

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Våra golfresor till Östra Mauritius