Portobay Serra Golf

Portobay Serra Golf

Med sitt läge ute i Atlanten är Madeira en idealisk plats för dig som vill resa, spela golf och samtidigt uppleva en otroligt vacker och naturlig miljö. Madeira erbjuder många olika aktiviteter och tempot på ön är väldigt behagligt. Med ett angenämt klimat och spektakulära omgivningar välkomnar Madeira dig året runt!

Som om inte själva ön med dess växt- och strandliv skulle vara tillräckligt så kan vi nämna att en av de mest kända sevärdheterna på Madeira är vingårdarna som producerar Madeiravinet. Här kan ni strosa omkring, se vinfälten och hur vinet skapas. Det finns nästan oändligt med vandringsleder på ön och många går utmed vattenbärande kanaler som kallas ”levada”. Dessa genomkorsar hela ön och bildar ett nätverk som uppgår till nästan 1000 km. Vandringarna skiftar väldigt mycket i karaktär från lättare till riktigt svåra, genom långa smala tunnlar eller utmed branta stup.

Fakta

Avstånd flygplats Funchal Airport ca 8 km
Avstånd stad Funchal ca 25 km
Anstånd golf Serra Golf ca 1 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 0:-

Flyg till Madeira t/r
Transport av golfbag på flyget
Flygplatstransfers t/r
7 nätter på Hotel Portobay Serra Golf
Frukostpension
5x 18-hålsgreenfee på Santo do Serra Golf
Förbokade starttider

Ovan är ett förslag på en vecka till Madeira under perioden vi har förbokade veckoflyg. Vi kan givetvis även boka olika tillägg som spel på Palheiro, hyrbil eller andra hotell.

Väder just nu

18.8℃

Santo da Serra Golf

Santo da Serra är den mest kända golfbanan på Madeira och ligger på en platå ovanför Madeiras näst största stad Machico.

Santo da Serra Golf Club blickar majestätiskt ut över Machico-bukten där de portugisiska navigatörerna först landsteg på Madeira. Den ursprungliga banan byggdes redan 1937 men omdesignades 1991 av den berömda golfarkitekten Robert Trent Jones Sr. Han skapade en helt ny och spektakulär 27-håls golfbana på ett av de vackraste naturlandskap. Belöningen lät inte vänta på sig och redan 1993 spelades Europatouren Madeira Open här. Banan är som en botanisk trädgård, prydd med några riktigt vackra vattenhinder och natursköna vyer. Flera av hålen aspirerar till att utmärka sig som signaturhål men frågan är om inte 3:an och 4:an på slingan Machico Course tar priset.

Fakta

Antal hål 27 (3x9)
Bankaraktär Parkbana (golfbil rekommenderas)
Banfakta Machio (röd), par 36,  3136 2890 2613
Desertas (blå), par 36,  3105 2853 2534
Serras (gul), par 36,  2920 2743 2506
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Byggd 1937. Robert Trent Jones Sr (1991)

Palheiro Golf Course

Palheiro Golf ligger uppe på toppen ovanför bukten vid Funchal. Detta läge ger dig som spelar makalösa vyer över staden och Atlanten. Banan som byggdes 1993, renoverades 2003 och förfinats ytterligare under senare år har verkligen blommat ut. Spelytorna har förbättrats och här bjuds man oftast på snabba ondulerade greener och välplacerade bunkrar som belönar strategiskt spel. Golfbanan slingrar sig genom Palheiro Estate som är känt för sina vackra träd och frodiga växtlighet.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  5859 5448 4987 4452
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cabell Robinson (1993)

PortoBay Serra Golf

Ett mycket charmigt litet hotell med 21 eleganta rum som tidigare var golfbanans klubbhus. Här råder en familjär stämning med en inbjudande lounge med öppen spis, traditionell restaurang, uppvärmd inomhuspool, bastu, bibliotek, spelrum och gym och förstås gratis Wi-Fi. Huvudbyggnaden, från 1920, restaurerades 1999 och klassificeras som en del av regionens arv. Fasaden har dekorativa element från Art Nouveaux-perioden, frisen av blomplattor, fönster med vita träskivor och taket med fiskskal är unikt. Även om hål 2 och 3 sveper förbi precis utanför hotellet så ligger det nyare klubbhuset ca 800 meter bort. Detta löser man dock smidigt med buggy-transfers för den som inte vill gå. Porto Bay Serra Golf ät perfekt för dig som vill njuta av lugnet och på bästa sätt vill utnyttja en veckas obegränsad greenfee på 27-hålsbanan Santo da Serra.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge I vacker miljö bara 30 minuter från Funchal
Rum 21 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar
Rumstyper Standard, Superior, Suites
Faciliteter Resturang, bar, pool, trädgård, spa, bastu, gym, bibliotek
Internet Gratis WiFi på hela hotellet

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället