Golf i Wien

Du som är nyfiken på golf i Wien är inne på ett intressant och spännande spår. Europatouren har under flera år besökt den häpnadsväckande fina resorten Diamond Golf & Country Club. Det borde du också!

Wien ligger på en låg platå och bjuder ofta på bättre väder än man kan förvänta sig. Bara 45 minuter norr om staden ligger Diamond Golf & Country Club. Hit kommer Europatouren varje år sedan flera år tillbaka och 54-hålsanläggningen bjuder verkligen upp till dans. Ett perfekt resmål både för den som vill lägga all tid på bra golf men också för den golfare som vill kombinera med den fantastiska staden Wien.

 

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.
Våra resmål finns bl.a. i länderna: Argentina, Australien, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Kuba, Lettland, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Norge, Portugal, Slovenien, Skottland, Spanien, Sydafrika, Turkiet, Tyskland, USA och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

Våra resmål i Wien

Österrike, Wien

Diamond Country Club

Det är inte utan anledning Diamond Country Club huserat Europatouren varje år sedan 2010. Detta är en exceptionell resort i lummig miljö på den Österrikiska landsbygden men ändå med närhet till den pampiga huvudstaden Wien.