Agadir

Marocko var en gång i tiden en fransk koloni och här väntar både orientaliska och västerländska inslag tillsammans med en speciell atmosfär av mystik med en fransk touch.

Agadir är en förhållandevis modern stad längs kusten väl anpassad för turism och här finns en handfull golfbanor. En riktig pärla är Tikida Golf Palace, ett ställe som checkar alla boxar! Ett mysigt hotell i smakfull Marockansk stil med tilltagna rum och utmärkt mat. Golfklubben bjuder på två 18-hålsbanor i fina miljöer och det är dessutom en kort transfer från flygplatsen. Taghazout Bay Golf Club är det senaste tillskottet och öppnade 2014. Taghazout Golf är inte bara en ny golfbana utan en helt ny turistort baserad på en fiskeby med en fantastisk strand ett par mil norr om Agadir. I Agadir så märker man att golfen är ett komplement till övrig turism och det är riktiga golfresort med både golf och boende.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

 

 

Marocko, Agadir

Tikida Golf Palace

I soliga kuststaden Agadir ligger en riktig pärla - Tikida Golf Palace. En komplett golfresort som checkar alla boxar! Ett mysigt hotell i smakfull Marockansk stil med tilltagna rum och utmärkt mat. Golfklubben bjuder på två 18-hålsbanor i fina miljöer och det är dessutom en kort transfer från flygplatsen.