Palmares Beach House Hotel

Palmares Beach House Hotel

home away from home

Som en dröm, ett hus vid havet! Vakna varje morgon till vågornas brus och ta dagen som den kommer. Spela golf, ät gott och njut av de vackra omgivningarna runt Lagos.

Den pittoreska hamnstaden Lagos är en attraktion i sig och ligger bara en kvart bort med bil. Strosa runt och njut av småstadscharmen och fascineras av de blankpolerade kullerstenarna i svart och vitt. Här finns ett stort utbud av barer och bra fiskrestauranger. Väl värt ett besök!

Fakta

Avstånd flygplats Faro ca 85 km
Närmsta stad Lagos ca 10 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 0:-

Flyg till Faro t/r
Bagage & golfbag på flyget
Transfer Faro Airport - Palmares Beach House t/r
7 nätter, del i dubbelrum
Frukostpension
5x 18-hålsgreenfee på Palmares GC
Förbokade starttider

Ovan presenteras veckopaket baserat på våra förbokade flyg. Önskar du resa under andra perioder, kortare, längre eller justera i innehållet ska ni inte tveka att höra av er till oss på Out Of Bounds.
Handicap behövs vid bokning, vänligen meddela oss detta separat tillsammans med önskade starttider.

Möjliga tillägg/avdrag
Enkelrum, extra greenfee eller heldags greenfee på Palmares GC
Priser för tillval framgår under bokningsförfarandet

Väder just nu

15.4℃

Palmares Golf

Palmares Golf, 27 hål av ren njutning, öppnade officiellt sina tre niohålsslingor - "Alvor", "Lagos" och "Praia" i juni 2011. Det är ingen överdrift att säga att denna Robert Trent Jones Jr skapelse har rykte om sig att vara en av de allra bästa i Algarve och för den delen i hela Portugal. Detta tack vare sitt fantastiska läge, designen och en superb finish. Variationen är total då slingorna är helt olika i sin karaktär. Alla tre slingor börjar och slutar i närheten av klubbhuset så det är lätt att gå bara nio hål eller kanske 27 hål om man vill det. Det är en del långa transporter mellan hålen, så golfbil kan vara att föredra. Från klubbhuset bjuds man på en enastående vy över delar av banan, havet och den lilla kuststaden Alvor. Robert Trent Jones Jr deltog personligen vid invigningen och sade att banan klart översteg hans förväntningar. "Det är vackert oavsett hur du ser på det - och med tre slingor att välja på, du kommer aldrig bli uttråkad”!

Alvor Course

En i huvudsak parkbana med väl uppvuxna träd och fantastiska vyer över floden Alvors mynning ut i havet. Nivåskillnader förekommer då banan är byggd på ett område med kullar och dalar. Hål 6 och 7 ger en hint om vad som komma skall på Praia Course, som är mer av linkskaraktär, innan de avslutande hålen återgår till parkbanekaraktär.

Lagos Course

En blandning av park och links där parkdelen är början och slutet på slingan. Här stöter du på de enda två vattenhinder som finns på anläggningen. Slutet på slingan går uppför mot klubbhuset och många hål bjuder på magiska havsvyer.

Praia Course

Som namnet antyder, en ”seasidebana”. Dessa hål ligger så nära havet man kan komma och är kantade av sanddyner, högt gräs och ackompanjerade av ljudet från havet. Få andra banor i Algarve erbjuder en chans att komma så nära havet med golfklubborna, om du inte har för vana att ta dem med dig när du badar!

Fakta

Antal hål 27 (3x9)
Bankaraktär Park, Links, Seaside
Banfakta Alvor, Par 36,  3352 3115 2868 2536
Lagos, Par 36,  3164 2957 2791 2446
Praia, Par 36,  2969 2723 2542 2242
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
HCP-gräns Herrar 28. Damer 36.
Bandesign Robert Trent Jones Jr (2010-2011)

Palmares Beach House Hotel

Detta är ett ”home away from home” och med sina blott 18 rum och 2 sviter är du garanterad ett visst lugn. Hotellet ligger perfekt placerat mellan den gröna golfbanan och det blå havet i Lagos på Algarvekusten. Här finns alla bekvämligheter som hör till ett 5-stjärnigt boende. Rummen är modernt inredda i behagliga färger med komfort som signum. Den lite annorlunda designen med sängen placerad mitt i rummet, så att du alltid ser havet, är väldigt tilltalande. Alla rum har generöst tilltagna balkonger i soligt söderläge med helt fantastisk utsikt över golfbanan och havet. Njut av både soluppgång och solnedgång från din egen balkong eller terrassen utanför restaurangen. Precis nedanför terrassen ligger poolen med solstolar och soldäck. Havsvyerna blir aldrig tråkiga och här får du njuta av dem vare sig du vill eller inte då havet är i centrum på detta mysiga lilla boutiqehotell. Bara 7 minuter från hotellet ligger Meia Praia, den största stranden i Lagosregionen. Hotellet erbjuder shuttle till stranden på förfrågan. Bara 10 minuter bort med bil ligger Lagos stad som med sina blankpolerade svart/vita kullerstenar är väl värd ett besök.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge 7 minuter från Lagos största strand och alldeles intill golfbanan
Rum 20 st. Dusch & bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, balkong
Rumstyper Standardrum och 2 sviter
Faciliteter Restaurang, bar, terrass, pool, soldäck, parkering
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället