Golf i Lettland

Det "mittersta" landet i Baltikum är Lettland. Många känner till dess vackra huvudstad Riga och svenskar reser frekvent hit. Golfen är dock rätt ny på denna sida Östersjön och det är med glädje vi presenterar Lettland som ett "nytt" spännande golfresmål.

Med direktflyg varje dag och bara någon enstaka timme i luften så får man en enkel start på en riktigt bra golfresa.

Lettland och huvudstaden Riga bjuder på en riktigt härlig golfresa. I Lettland är fortfarande väldigt prisvärt och Riga är en fantastiskt fin liten stad med en mysig stadskärna. Här har man bara någon enstaka mil mellan flygplats, gamla staden och de två golfbanorna – Ozo Golf och nya Nicklaus-designade Jurmala Golf.

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Våra resmål finns bl.a. i länderna: Argentina, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Lettland, Litauen, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Slovenien, Skottland, Spanien, Sydafrika, Turkiet, Tyskland, USA, Vietnam och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

Lettland, Riga

Golf i Riga

Lettlands huvudstad Riga erbjuder den perfekta kombinationen av golf & stad. Härligt boende på Hotel Roma som ligger i gamla delen av staden. Golf spelas sedan på närliggande Ozo Golf Club samt helt nya Nicklaus-designade Jurmala Golf.