Vi är Out Of Bounds

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du färdigpaketerade veckoresor som går att boka online, men även en uppsjö av helt flexibla resor där du själv bestämmer om det ska vara en weekend eller en långresa. Avslutningsvis presenterar vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo, Lime Travel och Xtravel i DER Touristik Nordic AB. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet.

Våra resmål finns bl.a. i länderna: Bulgarien, Cypern, Dominikanska Republiken, Egypten, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Lettland, Litauen, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Skottland, Spanien, Sydafrika, Tjeckien, Turkiet, Vietnam och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!