Golf i Prag

Golf i Tjeckien har utvecklats enormt positivt och är en oförglömlig upplevelse då banorna är lika varierande som den böhmiska naturen.

I huvudstaden Prag kan du som golfare kombinera flera olika golfbanor med pulserande storstadsliv; det vill säga allt som Prag har att erbjuda i mat, dryck, nöje och kultur. Prag är den perfekta kortresan för en skandinavisk golfare med direktflyg varje dag från både Stockholm och Köpenhamn. Vi ordnar alltid med transfer som väntar vid ankomst och tar er till ert valda hotell. All golf är förbokad och ni får givetvis transfer till och från banorna. Nära huvudstaden finns banor som Prague City Golf, Black Bridge GC och Europatourbanan Albatross Golf Club.

Man kan också välja att bo på golfresort en bit utanför staden och då med fördel Konopiste Golf Resort som erbjuder genuint boende och två stycken golfbanor utanför dörren. Ett annat spännande alternativ är den nyare 27-hålsanläggningen Panorama Golf Resort.

 

Om Out Of Bounds

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Våra resmål i Prag

Tjeckien, Prag

Golf i Prag

Golf i Tjeckien är en oförglömlig upplevelse och i huvudstaden Prag kan du som golfare kombinera flera olika banor med pulserande storstadsliv. Det vill säga allt som Prag har att erbjuda i mat, dryck, nöje och kultur. All golf är förbokad och ni får givetvis transfer till och från banorna.

Tjeckien, Prag

Konopiste Golf Resort

Golf & Spa Resort Konopiste är en trevlig golfresort och ett härligt resmål ca 50 km söder om centrala Prag. Det är ett fantastiskt generöst och charmigt ställe inrymt i ett gammalt jaktslott. I den vackra slottsparken som ringar in hela anläggningen ligger de två mästerskapsbanorna på vardera 18 hål, d’Este och Radecký Course.

Tjeckien, Prag

Panorama Golf Resort

Panorama Golf Resort är en av Tjeckiens nyaste tillskott och redan en av landets bättre golfresorter. Ett modernt och spännandde komplex i närheten av den gamla staden Kácov känd för sina monument och det lokala bryggeriet.