Sierra Golf Club
Missa inte vår kampanj!

Sierra Golf Club

Sierra Golf Club, ritad av skotten Cameron Sinclair, är verkligen en riktigt tjusig golfbana inbäddad i pittoreska och lummiga omgivningar. Detta är en modern fullserviceanläggning med boende i bungalows av modernaste slag alldeles intill banan.

Fakta

Avstånd flygplats/färja Gdansk ca 45 km
Avstånd färja Gdynja ca 30 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 5.495:-

jul, aug & okt

Transfer från flyg eller färja t/r (beräknat på 4 personer)
3 nätter i dubbelrum på Sierra Golf
Frukostpension
Välkomstdrink & välkomsmiddag (exkl. dryck)
Obegränsad golf under vistelsen
Förbokade starttider
Golfvagn
Fria rangebollar

Kampanj med obegränsad greenfee gäller för nya bokningar för resor i juli, aug, sep & okt 2024.
Prisexemplet avser resa i juli, aug & okt när min. 4 golfare reser tillsammans. I sep tillkommer 500 kr/person. Är man 2 personer tillkommer 500 kr/person i transferkostnad på nämnda priser.

I paketet ovan tillkommer flyg!
Till Gdansk står flygbolagen Ryanair och Wizz Air för de mest frekventa flygningarna från såväl Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Det är bra i sig men de vänder sig helst direkt till resenärerna och jobbar normalt inte genom resebyråer. Detta löser vi enklast genom att våra kunder köper sina egna flygbiljetter och vi står för hela landarrangemanget.

Klicka på förfrågan om ni vill ha en dagsfärsk prisoffert inkl flyg. Ange eventuella avvikelser från paketet i fältet kommentarer i offertförfrågan.

Väder just nu

19.5℃

Sierra Golf Club

Detta är en 18-hålsbana yppersta klass. Vi har fått kommentarer som ”världsklass” och ”Polens Bro Hof”! Layouten är av parkkaraktär där den varierade terrängen och de snabba greenerna är lätt att bli förtjust i. Här finns över 10 000 planterade träd, prydnadsbuskar och blommor vilket ger en ombonad miljö och det är riktigt skönt för ögat. Rundan smyger igång med några riktigt inbjudande och inte alltför svåra hål. Det är sparsamt med vattenhinder men både detta och utmaningarna skruvas upp desto längre man kommer på varvet.

Flera proffstävlingar har spelats här vilket borgar för god kvalitet. Klubbhuset går i engelsk stil och här finns både restaurang, moderna omklädningsrum och en välsorterad golfshop. Det finns även en drivingrange under tak, putt- och chippområde och ett stort antal golfbilar utrustade med ett GPS-system.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6420 6115 5623 4973
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cameron Sinclair (2003)

Sierra Bungalows

En riktigt bra och komplett golfresort kräver naturligtvis ett boende som svarar upp till förväntningarna, och på Sierra bor man som en kung! Anläggningen har 13 bungalows av modernaste slag. Varje bungalow består av fyra enheter med varsin ingång, altan och mysig uteplats. Dessa ligger i området som kallas ”the golf village” vilket bara är ett par minuters promenad från klubbhuset. I denna lilla ”golfby” har man också en uppvärmd pool. Alla måltider äter man i det rustika och ombonade, men ändå moderna klubbhuset som har riktigt bra restaurang. I detta finns även biljardrum, bastu och golfsimulator för den som vill finslipa på svingen efter middagen.

Fakta

Läge Intill Sierra Golf, ca 1 timme från Gdansk
Rum 13 bungalows som vardera har 4 separata rum
Rumstyper Dubbel- och Twin rooms i Bungalows
Faciliteter Restaurang, bar, trädgård, terrass, parkering
Internet Ja

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället