Sierra Golf Club

Sierra Golf Club

Sierra Golf Club, ritad av skotten Cameron Sinclair, är verkligen en riktigt tjusig golfbana inbäddad i pittoreska och lummiga omgivningar. Boendet på banan är en modern fullserviceanläggning helt nya bungalows av finaste slag. Så nära, men något helt annat!

Fakta

Avstånd flygplats Gdansk ca 45 km
Avstånd färja Gdynja ca 30 km
Avstånd stad Wejherowo 4 km, Gdansk ca 50 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 5.495:-

Transfer från flyg eller färja t/r (beräknat på 4 personer)
3 nätter i dubbelrum på Sierra Golf
Frukostpension
Välkomstmiddag exkl. dryck
3x 18 hålsgreenffe på Sierra Golf Club
Förbokade starttider

I paketet ovan tillkommer flyg eller färja!

På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del beroende på period och vartifrån man flyger. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg. Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera i paketen.

I princip dagliga direktflyg finns med Ryan Air & Wizz från Stockholm/Skavsta, Wizz från Göteborg och SAS & Ryan Air från Köpenhamn. Från södra Sverige finns även färja som alternativ till både Gdansk och Gdynia.

Klicka på förfrågan för en anpassad offert. Ange önskemål i fältet kommentarer i offertförfrågan.

Väder just nu

-2.9℃

Sierra Golf Club

Detta är en 18-hålsbana yppersta klass. Vi har fått kommentarer som ”världsklass” och ”Polens Bro Hof”! Layouten är av parkkaraktär där den varierade terrängen och de snabba greenerna är lätt att bli förtjust i. Här finns över 10 000 planterade träd, prydnadsbuskar och blommor vilket ger en ombonad miljö och det är riktigt skönt för ögat. Rundan smyger igång med några riktigt inbjudande och inte alltför svåra hål. Det är sparsamt med vattenhinder men både detta och utmaningarna skruvas upp desto längre man kommer på varvet.

Flera proffstävlingar har spelats här vilket borgar för god kvalitet. Klubbhuset går i engelsk stil och här finns både restaurang, moderna omklädningsrum och en välsorterad golfshop. Det finns även en drivingrange under tak, putt- och chippområde och ett stort antal golfbilar utrustade med ett GPS-system.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6420 6115 5623 4973
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cameron Sinclair (2003)

Sierra Bungalows

En riktigt bra och komplett golfresort kräver naturligtvis ett boende som svarar upp till förväntningarna, och på Sierra bor man som en kung! Anläggningen har 13 helt nya bungalows av modernaste slag. Varje bungalow består av fyra enheter med varsin ingång, altan och mysig uteplats. Dessa ligger i området som kallas ”the golf village” vilket bara är ett par minuters promenad från klubbhuset. I denna lilla ”golfby” har man också en uppvärmd pool. Alla måltider äter man i det rustika och ombonade, men ändå moderna klubbhuset som har riktigt bra restaurang. I detta finns även biljardrum, bastu och golfsimulator för den som vill finslipa på svingen efter middagen.

Fakta

Läge Intill Sierra Golf, ca 1 timme från Gdansk
Rum 13 bungalows som vardera har 4 separata rum
Rumstyper Dubbel- och Twin rooms i Bungalows
Faciliteter Restaurang, bar, trädgård, terrass, parkering
Internet Ja

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället