Real Club Sevilla Golf

Real Club Sevilla Golf

Kunglig golf i en ljuvlig stad

Är man spelsugen golfare och kan resa från Arlanda har man all anledning att jubla! SAS direktflyg till Sevilla gör att man bara landar en kvart från en av landets absoluta toppbanor - Real Club Sevilla Golf. Och med nyöppnade Hotel Sevilla Green Suites på gångavstånd så är vårens bästa golfpaket ett faktum!

Fakta

Avstånd flygplats Sevilla Airport ca 16 km
Avstånd stad Sevilla ca 9 km

Vad ingår i resan?

Flyg till Sevilla t/r
Fast track
Transport av golfbag beroende på flygbolag
7 nätter på Hotel Sevilla Green Suites
Frukostpension
2 Middagar
5x 18 hålsgreenfee på Real Club Sevilla Golf
Förbokade starttider

Då anläggningen endast ligger 16km från flygplatsen rekommenderar vi taxi. Enkelt, flexibelt och mest kostnadseffektivt. Kontakta oss om ändå transfer eller hyrbil önskas.

Väder just nu

6.7℃

Real Club Sevilla Golf

Välkommen till Real Club Sevilla Golf, en välrenommerad oas bara en kvart från Sevillas centrum. Golfbanan, som öppnades 1991, är designad av Jose Maria Olazabal och måste vara en av hans allra bästa! Om inte annat skvallrar rankingen om detta då denna väl balanserade utmaning ständigt nämns som topp 5 i landet. Sedan länge fullvuxna träd och vajande palmer ramar in golfbanan och skapar en skön och lummig atmosfär. Man möts av breda fairways och ondulerade greener samt hela nio sjöar och 90 bunkrar bevakar hålen som ligger utspridda på 61 hektar. Här har det naturligtvis spelats en hel del större tävlingar såsom Spanish Open, Open de Andalucia och WCG World Cup, PGA & European Tour.

Då Real Club Sevilla är en högt rankad medlemsklubb förekommer det en del tävlingar och aktiviteter på helgdagarna. Om söndag är den första speldagen så kan detta innebära en starttid på eftermiddagen. Som Out Of Bounds kund så har ni fria rangebollar vilket gör att man kan värma upp ordentligt innan första rundan. Alternativet är att förlägga samtliga speldagar till vardagarna.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6529 6185 5641 5305
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum, paddle, tennis, gym
Bandesign Jose Maria Olazabal (1991)

Sevilla Green Suites

Äntligen har Real Club Sevilla Golf fått ett boende på gångavstånd vilket för övrigt är den utsökt trevliga stadens enda hotell med en golfbana runt hörnet. Hotel Sevilla Green Suites är ett nyöppnat boutiquehotell med 25 rum där inredningen är modern med varma färger och fina material. Alla rum har en sällskapsyta och flertalet ett kök/kitchenett. Parkering finns för den som har bil med sig. Läget är perfekt med endast en kvart i taxi in till Sevilla och på samma sida av staden som flygplatsen.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Strax sydost om Sevilla med en golfbana utanför dörren
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe, balkong/terrass
Rumstyper Deluxe Bedroom, Deluxe Studio, Junior Suite, Suite
Faciliteter Hiss, restaurang, bar, lounge, supermarket, terrass, trädgård
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället