Royal Sevilla Golf

Royal Sevilla Golf

Kunglig golf i en ljuvlig stad

Royal Sevilla – en av Spaniens allra bästa golfbanor, och dessutom bara en kvart från allt den underbara staden Sevilla har att erbjuda.

Fakta

Avstånd flygplats Sevilla Airport ca 16 km
Avstånd stad Sevilla ca 9 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 0:-

Flyg till Sevilla t/r
Bagage och transport av golfbag på flyget
7 nätter på Hotel Sevilla Green Suites
Frukostpension
5x 18 hålsgreenfee på Royal Sevilla Golf
Förbokade starttider

Direktflyg från Stockholm våren 2024
Under våren 2024 har vi ett antal veckoresor med direktflyg mellan Stockholm och Sevilla som paketet ovan är baserat på. Detta innebär att man landar en kvart från Royal Sevilla och enkelt tar en taxi vid ankomst.
Från andra avreseorter är det antingen mellanlandning alternativt flyg till Malaga och hyrbil som gäller.

Väder just nu

17℃

Royal Sevilla Golf

Välkommen till Royal Sevilla Golf, en välrenommerad oas bara en kvart från Sevillas centrum. Golfbanan, som öppnades 1991, är designad av Jose Maria Olazabal och måste vara en av hans allra bästa! Om inte annat skvallrar rankingen om detta då denna väl balanserade utmaning ständigt nämns som topp 5 i landet. Sedan länge fullvuxna träd och vajande palmer ramar in golfbanan och skapar en skön och lummig atmosfär. Man möts av breda fairways och ondulerade greener samt hela nio sjöar och 90 bunkrar bevakar hålen som ligger utspridda på 61 hektar. Här har det naturligtvis spelats en hel del större tävlingar såsom Spanish Open, Open de Andalucia och WCG World Cup, PGA & European Tour.

 

Då Royal Sevilla Golf är en högt rankad medlemsklubb och starttider innan kl.10:30 är vikta för dem. Det förekommer förstås en del tävlingar och aktiviteter på helgdagarna. Om söndag är den första speldagen så kan detta innebära en starttid på eftermiddagen. Alternativet är att förlägga samtliga speldagar till vardagarna.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, 6529 6185 5641 5305
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum, paddle, tennis, gym
Bandesign Jose Maria Olazabal (1991)

Sevilla Green Suites

Äntligen har Real Club Sevilla Golf fått ett boende på gångavstånd vilket för övrigt är den utsökt trevliga stadens enda hotell med en golfbana runt hörnet. Hotel Sevilla Green Suites är ett nytt litet hotell med 25 rum med en sällskapsyta och flertalet ett kök/kitchenett. Parkering finns för den som har bil med sig. Läget är perfekt med endast en kvart i taxi in till Sevilla och på samma sida av staden som flygplatsen.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Strax sydost om Sevilla utanför grinadarna på Royal Sevilla golf
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe, balkong/terrass
Rumstyper Deluxe Bedroom, Deluxe Studio, Junior Suite, Suite
Faciliteter Hiss, restaurang, bar, supermarket, terrass, trädgård
Internet Ja

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället