Alicante Golf

Alicante Golf

golf & stad

Golf & stad i perfekt kombination är något man får med en resa till Alicante golf! Här bor man på klassiska Hotel Alicante Golf som har barens uteservering med utsikt över den dramatiska avslutningen på Ballesteros skapelse. Detta som man samtidigt bara har någon kilometer ner till strandpromenaden i Playa San Juan.

Stadsdelen Playa San Juan hänger i praktiken ihop med Alicante stad vilket ger möjligheten att på bara några få minuter i taxi sitta nere i Alicantes mysiga hamn. Om inte erbjuder strandpromenaden i Playa San Juan ett stort utbud. Dessutom är den bara en kilometer bort från golfhotellet.

 

Fakta

Avstånd flygplats Alicante 35 km
Avstånd stad Ligger i Alicante stad

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 6.495:-

Flygplatstransfers t/r
3 nätter på Hotel Alicante Golf
Frukostpension
3x 18-hålsgreenfee på Alicante Golf
Förbokade starttider

* I paketet ovan tillkommer flyg!*
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Ni kan även förlänga eller justera i paketen om så önskas.

Väder just nu

21.2℃

Alicante Golf

Ballesteros skapelse är en väl uppvuxen 18-hålsbana i centrala Playa San Juan Alicante där det allt som oftast är full rulle. Klubbhuset är en härlig samlingspunkt som har en välbesökt restaurang, stor öppen bar och välsorterad golfshop. Golfbanan ligger så pass inbäddad att man behöver ta sig ut mot rangen och första tee innan härligheten uppenbarar sig och man inser att det ens finns en bana gömd här. Med tanke på det centrala läget kanske man förväntar sig en smal inklämd bana, och visst finns det vissa partier av det slaget, men man slås förr av känslan att det ryms så pass mycket golfbana i området. Avslutningen är magnifik. Hål 15 spelas över/förbi en romersk lämning som lär få förstagångsbesökaren att höja på ögonbrynen. Efter det är det dags att ta sig an banans vackra men utmanande vattenhål innan slutscoren ska summeras.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana med väl uppväxta träd vid sidan om romerska fornlämningar
Banfakta Par 72, mått i yards 6236 6057 5381 5254
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Severiano Ballesteros

Hotel Alicante Golf

Ett klassiskt hotell som ligger tvärs över gatan från Alicante Golf och således det självklara valet för ett bra golfpaket i staden. Lobbyn ligger en bit upp från markplan vilket gör att man från restaurang och barens uteservering bjuds på en fantastisk vy över golfbanans avslutande hål. Förutom hotellets restaurang så passerar man ett litet torg med massor av alternativ på den korta promenaden till golfklubben. Läget bjuder förstås in till att besöka strandpromenaden i Playa San Juan och Alicantes hamn och de centrala delarna av staden under vistelsen.

I paketet ingår standardrum som går att uppgradera till Pool- eller golf view mot tillägg.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge I Alicante stad
Rum Dusch/bad, TV, telefon, AC, värdeskåp, balkong/terrass mm
Rumstyper 156 rum. Standard room, Golf view room, Pool view room, Deluxe rooms
Faciliteter Restaurang, bar, pool, terrass, gym, spa mm
Internet Ja

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället