Golf i Paris

Golf i Paris sattes om inte förr på kartan under Ryder Cup på Golf National 2018. En rafflande tillställning där Europa vann storartat på en av de mäktigaste arenabanorna på kontinenten.

Golf i Frankrike är sannerligen vanligt förekommande och landet har massor av fantastiska golfbanor och väldigt många av dem finns naturligtvis Paris. Det ska dock nämnas att flera av dem är tämligen privata och svåra att komma ut på. Några exempel på dessa är Golf de Morfontaine, Club du Lys-Chantilly med banorna Le Vineuil och Les Longeres. Saint Germain designad av Harry Colt bör nämnas och tar man sig söder om Paris hittar man fantastiska Fontainebleau. En av toppbanorna som definitivt går att spela är Golf National. L’albatros Course är ett mästerverk av Robert von Hagge där man sannerligen sätts på prov. På Golf National kan man bo och även spela deras andra golfbana kallad Aigle Course.

För den som vill ha något mer lättuggat så är Mercure Chantilly nära flygplatsen Charles de Gaulle ett bra tips. Här bor man som en kung och spelar golf på deras egna resortbana.

 

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du tre olika typer av golfresor: Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa! Berätta för oss vilken typ av golfresa du är ute efter så kan vi hitta det som passar just dig och dina önskemål.

Våra resmål i Paris

Frankrike, Paris

Le Golf National

Le Golf National var skådeplats för Ryder Cup 2018. Inför tävlingen vässade man tänderna till tusen med renoverat hotell och de fenomenala banorna L’Albatros och L’Aigle ligger direkt utanför dörren går den perfekta weekendresan går till Golf National!