Vilnius Grand Resort

Vilnius Grand Resort

oväntade upplevelser på nära håll

I Vilnius har vi hittat ett resmål som bjuder på oväntade upplevelser samtidigt som det är enkelt att ta sig dit. Att det dessutom är ett fint hotell med en riktigt bra golfbana utanför dörren gör inte saken sämre!

Sedan Litauen blev självständigt 1991 har huvudstaden Vilnius rustats upp och sedan 1994 är den Gamla Staden med på Unescos Världsarvslista. Som huvudstad är Vilnius inte så stort med sin halva miljon invånare men här finns något för alla. För den kulturellt intresserade finns en rik historia präglad av Sovjetunionen och de som vill utforska nattlivet kommer inte att bli besvikna, gott om bra restauranger, ett casino och andra nöjen.

Vi rekommenderar verkligen ett besök in till Vilnius stad och om tiden känns knapp för golf första dagen är det ett ypperligt tillfälle att efter incheckning istället göra den korta resan in till stan och upptäcka vad den har att erbjuda.

Fakta

Avstånd flygplats Vilnius ca 30 km
Nära stad Vilnius city ca 20 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 4.995:-

Flygplatstransfer t/r
3 nätter, del i dubbelrum Classic
Frukostpension
3x heldagsgreenfee på The V Golf Club
Förbokade starttider

I paketet ovan tillkommer flyg!

På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del beroende på period och vartifrån man flyger. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg. Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera i paketen.

Klicka på förfrågan om ni vill ha en dagsfärsk prisoffert inkl flyg. Ange eventuella avvikelser från paketet i fältet kommentarer i offertförfrågan.

Väder just nu

3.1℃

The V Golf Club

Golfbanan V Club anses vara en av de bästa banorna i Baltikum. En riktigt rolig bana med omväxlande hål och härligt ondulerade greener i toppklass. Layouten är modern och inspirerad av både skotsk links och amerikansk design. En hel del faror lurar i form av vattenhinder och man gör klokt i att tänka igenom sina slag. Banan växer för varje rond och blir bara roligare och roligare.

Vill man spela andra banor går det också att ordna på t.ex. Capital GC eller European GC.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6312 5943 5638 5175
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Bob Hunt (2009)

Vilnius Grand Resort

Vi erbjuder boende på exklusiva Vilnius Grand Resort. En härlig get-away inte långt hemifrån. Trots att det bara är ca 20 minuter till huvudstaden Vilnius ligger resorten ute på landsbygden i en härlig miljö med både skog och vatten. Hotellet är stort med 185 härliga rum. Är man två som reser tillsammans rekommenderar vi att man bor i ett Superior rum. För ett mycket rimligt tillägg får man ett rymligt rum med härlig utsikt över sjön. Efter golfen kan man slappna av i hotellets SPA innan man tar hotellets shuttleservice (gratis) till centrala Vilnius för ett besök på någon av alla trevliga restauranger. Vill man hellre ta det lugnt finns det en bra restaurang på hotellet.

 

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Inbäddat mellan skogen och två sjöar, 20 min från Vilnius
Rum allmänt Dusch/bad, TV, telefon, AC, WiFi
Rumstyper 185 rum. Classic, Superior, Executive, Family, Suites
Faciliteter Restaurang, bar, lounge, trädgård, soldäck, spa med pool, bastu, gym
Internet Gratis WiFi på rummen

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället