Golf i Polen

Än är golf i Polen inte ett välkänt uttryck men faktum är att allt fler upptäckt den perfekta golfdestinationen. Här finns flera fina golfbanor och närheten till Sverige gör Polen till en perfekt weekenddestination.

Många resenärer som besökt Polen vittnar om ett mycket trevligt land som ger god valuta för pengarna. Golfen är definitivt inget undantag och det finns närmare 30 golfklubbar i Polen. Gdansk är känt för sin otroligt charmiga stadskärna och Sopot för sina sandstränder. I denna norra region finns det också två perfekta golfanläggningar i Sierra Golf och Sand Valley.

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Våra resmål finns bl.a. i länderna: Argentina, Bulgarien, Cypern, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Lettland, Litauen, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Norge, Polen, Portugal, Slovenien, Skottland, Spanien, Sydafrika, Turkiet, Tyskland, USA, Vietnam och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

Polen, Gdansk

Sierra Golf Club

Sierra Golf Club, ritad av skotten Cameron Sinclair, är verkligen en riktigt tjusig golfbana inbäddad i pittoreska och lummiga omgivningar. Boendet på banan är en modern fullserviceanläggning helt nya bungalows av finaste slag. Så nära, men något helt annat!

Polen, Gdansk

Sand Valley Golf Resort

Sand Valley Golf Resort är en av Polens absolut bästa golfanläggningar med nya moderna villor i skandinavisk stil intill första tee. Dessutom en storartad, men spelbar, mästerskapsbana med breda fairways, fantasifulla greener och rejäla sandområden.