Golf i Sevilla och längs Costa de la Luz

Golf på Costa de la Luz innebär golf i ett av Spaniens vackraste naturområden. Costa de la Luz eller Ljuskusten vetter mot Atlanten och omfattar två spanska provinser - Huelva och Cádiz. De skiljs endast åt av den imponerande nationalparken Doñana.

Costa de la Luz ligger i Andalusien längst bort i väst mot portugisiska gränsen och sträcker sig därifrån till strax söder om Cadiz. I denna region bör vi varmt rekommendera Montecastillo Resort. En klassiker som en gång i tiden hade dem raka tävlingar på Europatouren och på senare år uppdaterats till den statusen anläggningen förtjänar. Ett hack närmre Cadiz och med bästa läget intill havet har vi Novo Sancti Petri och det härliga boendet på Iberostar Selection Andalusia Play. Regionen erbjuder också natursköna Fairplay Golf & Spa Resort intill den lilla staden Benalup och nationalparken Los Alcornocales.

Tidigare flög man vanligast till Malaga men under våren 2024 har vi platser på det nyinsatta direktflyget till Sevilla vilket gör denna region betydligt tillgängligare. Dessutom innebär det att man äntligen på smidigaste sätt kan få uppleva toppbanan Royal Sevilla Golf Club. Förutom golf på en enastående bana så har man den underbara staden Sevilla runt hörnet.

 

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.

Våra resmål finns bl.a. i länderna: Cypern, Dominikanska Republiken, Egypten, England, Estland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Marocko, Mauritius, Norge, Nya Zeeland, Polen, Portugal, Seychellerna, Skottland, Spanien, Sydafrika, Tjeckien, Tunisien och Österrike. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

 

Våra resmål på Costa de la Luz

Spanien, Costa de la Luz

Fairplay Golf & Spa Resort

Unna dig en riktigt skön golfsemester på Fairplay Golf & Spa Resort, en mycket smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är minst sagt vackert med milsvida vyer Los Alcornocales nationalpark.