Golf i Sevilla och längs Costa de la Luz

Golf på Costa de la Luz innebär golf i ett av Spaniens vackraste naturområden. Costa de la Luz eller Ljuskusten vetter mot Atlanten och omfattar två spanska provinser - Huelva och Cádiz. De skiljs endast åt av den imponerande nationalparken Doñana.

Costa de la Luz ligger i Andalusien längst bort i väst mot Portugisiska gränsen och sträcker sig därifrån till strax söder om Cadiz. I denna region bör vi varmt rekommendera Montecastillo Resort. En klassiker som en gång i tiden hade dem raka tävlingar på Europatouren och på senare år uppdaterats till den statusen anläggningen förtjänar. Kör man istället i riktningen mot Gibraltar och upp i nationalparken Los Alcornocales så hittar man så småningom en riktig pärla i Fairplay Golf & Spa Resort. Vanligast flyger man lättast till Malaga och ett par timmar i hyrbil som är det smidigaste sättet att ta sig till dessa resmål är sannerligen inte bortkastad tid.

Snabbfakta om Out Of Bounds
Out Of Bounds ingår tillsammans med Golf Plaisir, Apollo och Lime Travel i DER Touristik. Det ger oss extra tyngd i förhandlingar och en bra ekonomisk bas att stå på. En köpt resa av oss går under paketreselagen vilket ger dig extra trygghet i tider då flygbolagens ekonomiska hälsa ifrågasätts. Vi är en leverantör att lita på och självfallet anslutna till Kammarkollegiet. Läs gärna mer på Kammarkollegiets hemsida.
Våra resmål finns bl.a. i länderna: Argentina, Australien, Cypern, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Grekland, Irland, Italien, Jamaica, Mauritius, Marocko, Nya Zeeland, Portugal, Slovenien, Skottland, Spanien, Sydafrika, Turkiet, Tyskland och USA. Skulle dessa inte räcka till är man varmt välkommen med sina egna förslag. Det är alltid trevligt med en pratstund!

Våra resmål på Costa de la Luz

Spanien, Costa de la Luz

Fairplay Golf & Spa Resort

Unna dig en riktigt skön golfsemester på Fairplay Golf & Spa Resort, en mycket smakfull golfresort. Det kritvita hotellet omgiven av den lummiga golfbanan ger en fantastisk kontrast för ögat och läget är minst sagt vackert med milsvida vyer Los Alcornocales nationalpark.