Temaresor

Temaresor

Boka en resa som blir ett minne för livet!

Låt oss presentera våra fantastiska Temaresor. Dessa specialavgångar går på fasta datum och har ett rikt och väl genomtänkt innehåll. De är ofta en unik och exklusiv kombination som går till oväntade platser där det bjuds på den bästa golfen och spännande kultur.

Fr. 64.995 KR
Online!

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

30 okt 2022, 12 feb, 10 sep & 20 okt 2023

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Om du vill begränsa resans längd och äventyret ombord på Rovos Rail är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.

Fr. 112.995 KR
Online!

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail African Golf Collage

3 nov 2022

Vi har glädjen att erbjuda några få platser på Rovos unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. I upplägget spelas hela 8 golfbanor av högsta klass men det finns också ett separat program för icke golfare ombord på tåget som man välja från om så önskas.

Fr. 39.995 KR
Online!

Sydafrika, Rundresor med guide

Golf Safari med guide

24 okt 2022, 7 jan, 2 feb & 5 mar 2023

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.

Fr. 76.995 KR
Online!

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari - Western Cape

27 okt 2022, 9 feb , 7 sep & 17 okt 2023

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Denna golfresa inleds med ett par dagar i magiska Kapstaden. Därefter det lite lugnare och världsberömda vindistriktet i Stellenbosch. Innan tåget går har vi en natt i Pretoria att ladda inför resans höjdpunkt ombord på Rovos Rail.

Om temaresorna

Vad är en Temaresa?

Out Of Bounds Temaresor är en skön mix av golf och allt övrigt det land vi reser i har att erbjuda. Golfandet kombineras alltid med besök till olika sevärdheter och intressanta kulinariska besök eller något annat av intresse på resmålet. De är en unik och exklusiv kombination till oväntade platser med mycket innehåll och väldigt minnesvärda.

Temaresor

Varför välja en Temaresa?

- Det är ett bra tillfälle att se något man kanske inte sett tidigare.
- En chans att träffa och lära känna lite nya människor.
- Allt är ordnat och det är bara att hänga med.
- Det finns oftast en reseledare/guide med på resan.
- Alla har golfen gemensamt och vem vet om ni kommer hem med nya bästa vänner och golfkompisar.