Temaresor

Temaresor

Våra Temaresor är en unik och exklusiv kombination som ofta arrangeras till oväntade platser där det bjuds på den bästa möjliga golf och intressant kultur. Dessa golfresor är mycket innehållsrika och blir garanterat ett minne för livet.

Fr. 35.995 KR

Frankrike, Paris

Ryder Cup

September 2018

Att bo på ett äkta slott med god mat och en egen golfbana utanför dörren kan låta som en dröm i sig. Nu får du chansen att uppleva detta i en enastående kombination med två dagar på The Ryder Cup. Upplevelsen kryddas dessutom lite extra av ett besök på klassiska Golf de Fontainebleau.

Fr. 19.995 KR

Italien, Rundresa

Sardinien Runt

13 okt 2018

Att resa runt på Sardinien är ett sant privilegium. Förutom att ön är omgiven av Medelhavets turkosaste vatten har oändligt mycket kultur och historia att berätta finns här också tre golfbanor av högsta klass. Ni får chansen att uppleva alla tre, samtidigt som ni tar del av allt annat som bara Italien och framförallt Sardinien kan erbjuda.

Sydafrika,

Rovos Rail

Okt & Nov 2018,
Jan, Feb, Mar, Okt, Nov 2019

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner.

Fr. 33.495 KR

Sydafrika, Rundresa

Golf Garden Route

Dec 2018 & Feb 2019

Golfresan längs Garden Route, som börjar i Kapstaden och avslutas i Port Elizabeth, är en av de mest njutbara golfresor man överhuvudet taget kan göra. Resan innefattar flera av kustens pärlor med Fancourt som kronan på verket. Som om det inte vore nog är samtliga banor på denna resa rankade inom topp 20 i Sydafrika!

Fr. 33.495 KR

Sydafrika, Rundresa

Golf Safari

Okt 2018, Jan & Mar 2019

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.

Fr. 16.795 KR

UAE, Dubai

Race to Dubai

14 nov 2018

Var på plats på finaldagen av Race to Dubai för att följa några världens bästa spelare när de gör upp om den penningstinna segern i DP World Tour Championship. Samtidigt fastställs slutligen vem som får den prestigefyllda titeln som årets Nr 1 på Europatouren.

Om temaresorna

Vad är en Temaresa?

Out Of Bounds Temaresor är en skön mix av golf och allt övrigt det land vi reser i har att erbjuda. Golfandet kombineras alltid med besök till olika sevärdheter och intressanta kulinariska besök eller något annat av intresse på resmålet. De är en unik och exklusiv kombination till oväntade platser med mycket innehåll och väldigt minnesvärda.

Temaresor

Varför välja en Temaresa?

- Det är ett bra tillfälle att se något man kanske inte sett tidigare.
- En chans att träffa och lära känna lite nya människor.
- Allt är ordnat och det är bara att hänga med.
- Det finns alltid en reseledare/guide med på resan.
- Alla har golfen gemensamt och vem vet om ni kommer hem med nya bästa vänner och golfkompisar.