Temaresor

Boka en resa som blir ett minne för livet!

Låt oss presentera våra fantastiska Temaresor. Dessa specialavgångar går på fasta datum och har ett rikt och väl genomtänkt innehåll. De är ofta en unik och exklusiv kombination som går till oväntade platser där det bjuds på den bästa golfen och spännande kultur.

Fr. 18.995 KR
Online!

NORGE, LOFOTEN

Temaresa Lofoten Links

16 juli 2023

Återigen styr vi kosan till Lofoten Links – den vilda banan på en av jordens vackraste öar måste bara spelas! På vägen dit från Kiruna – dit vi flyger – gör vi också ett stopp för natten i fjällbyn Björkliden, där Sveriges nordligaste golfbana finns. Här spelar vi golf, högt uppe på fjället med utsikt över Torneträsk, Lapporten och stolt snösminkade fjälltoppar i fonden.

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail African Golf Collage

30 okt 2023

Vi har glädjen att erbjuda några få platser på Rovos unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. I upplägget spelas hela 8 golfbanor av högsta klass men det finns också ett separat program för icke golfare ombord på tåget som man välja från om så önskas.

Fr. 43.995 KR
Online!

Sydafrika, Rundresor med guide

Golf Safari med guide

23 okt 2023, 7 jan, 12 feb & 4 mar 2024

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.

Fr. 84.995 KR
Online!

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari - Western Cape

7 sep & 17 okt 2023 - 2 jan, 15 feb, 5 sep & 15 okt 2024

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som en av de lyxigaste tågresor som går att göra. Denna golfresa inleds med ett par dagar i magiska Kapstaden följt av det lite lugnare och världsberömda vindistriktet i Stellenbosch. Innan tåget går spenderas en natt i Pretoria för att ladda inför resans höjdpunkt - resan ombord på Rovos Rail.

Fr. 69.995 KR
Online!

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail Golf Safari - Pretoria

10 sep & 20 okt 2023 - 5 jan, 18 feb, 8 sep & 18 okt 2024

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som en av de lyxigaste tågresor som går att göra. Om du vill begränsa resans längd och äventyret ombord på Rovos Rail är målet så passar säkert detta upplägg bra. Ladda upp med en runda golf och ta det lugnt i Pretoria innan det är dags att kliva ombord på Rovos Rail.