Temaresor

Temaresor

Låt oss presentera våra fantastiska Temaresor. Dessa specialavgångar går på fasta datum och har ett rikt och väl genomtänkt innehåll. De är ofta en unik och exklusiv kombination som går till oväntade platser där det bjuds på den bästa golfen och spännande kultur. Boka en resa som blir ett minne för livet!

Fr. 49.995 KR
Online!

Vietnam, Da Nang

Rundresa Vietnam

1-13 mar 2024

Resan tar sin start i Ho Chi Min (Saigon) som minst sagt har en intressant historia. Den mesta tiden spenderas dock på Vietnams golfkust – Da Nang. Här finns några av de mest fantastiska golfbanor man kan spela. Avslutningsvis kommer vi även bocka av Hanoi innan vi flyger hemåt igen. Välkommen att följa med på en oförglömlig resa!

Sydafrika, Rovos Rail

Rovos Rail African Golf Collage

30 okt 2023 & 31 okt 2024

Vi har glädjen att erbjuda några få platser på Rovos unika resa African Golf Collage. En resa som startar i Kapstaden och slingrar sig hela vägen upp till Pretoria. Dagarna fylls av golf, god mat & dryck och oförglömliga upplevelser. I upplägget spelas så klart golf men det finns också ett separat program för icke golfare ombord på tåget som man välja om så önskas.