Golf i Grekland

Grekland är mest synonymt med sol och bad i den grekiska arkipelagen och dess azurblå vatten. Golfen har varit ett outvecklat kapitel tills när Costa Navarino öppnade sina två superbanor.

De övriga fem grekiska golfbanorna är utspridda på Korfu, Rhodos, Kreta, Aten och Thessaloniki. Kvaliteten är och har varit väldigt skiftande. Kreta är den bana som skulle kunna konkurrera med Costa Navarino, men de övriga banorna håller inte internationell standard. Glyfada utanför Aten ligger i direkt anslutning till Atens gamla flygplats, och så pass nära att man hade varningsskyltar för jetstrålar. Rhodos har haft väldiga problem med bevattningen och är större delen av året extremt torrt. Korfus bana har några bra hål men är inget man skriver hem om. Det är därför extra roligt att kunna erbjuda en riktig superanläggning som Costa Navarino med två banor designade av Bernhard Langer och Robert Trent Jones Jr. Vi svenskar har genom åren vallfärdat till Grekland för att njuta av klimatet, baden, maten och den trevliga atmosfären. Nu finns det även anledning att vallfärda hit för att njuta av golfen också.

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!