Golf på Mallorca

Golf på Mallorca har ökat i popularitet och attraherar fler och fler golfspelare från hela Europa. Vi svenskar har länge haft en förkärlek till den här ön i Medelhavet med dess läckra hotell, fina stränder, härliga natur och storstadspuls. Golf kan man spela på ett drygt 20-tal golfbanor.

Golf på Mallorca innebär stor variation. Majoriteten av golfbanorna är koncentrerade runt Palma de Mallorca. Där hittar man golfbanor som t.ex. Puntiro Golf och Son Vida Golf. Den senare erbjuder tre fina 18-hålsbanor och ett val av två mycket trevliga 5-stjärniga hotell – Castillo Hotel Son Vida och Sheraton Arabella. På den nordöstra delen av ön ligger också ett flertal golfbanor så som t.ex Alcanada Golf, Capdepera Golf och Pula Golf. På Pula Golf bor du i en restaurerad herrgårdsbyggnad och spelar en riktigt bra golfbana av José Maria Olazabal även som arrangerat flera Europatourtävlingar.

Mallorca är som de flesta vet mycket mer än bara golf. Kultur, natur, stränder och inte minst vackra Palma. Där du alltid kan hitta en mysig restaurang och avnjuta lokala tapas och lokalt vin.  Längs norra sidan av ön sträcker sig bergskedjan Tramuntana med otroligt vackra vyer, bra vandringsleder och mysiga byar. Eller varför inte besöka någon av Mallorcas många vingårdar. Här på ön finns ett flertal sådana och inte minst Spaniens 3:e äldsta vingård – Bodéga Ribas. Tveka inte att boka en golfresa till Mallorca om du ännu inte har besökt ön.

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!

Våra resmål på Mallorca

Spanien, Mallorca

Castillo Hotel Son Vida

Med bästa tänkbara läge, bara 5 km från huvudstaden Palma, och med tre golfbanor utanför dörren ligger fantastiska Castillo Hotel Son Vida. Hotellet ingår i “The Luxury Collection of Marriott International”, vilket definitivt borgar för en vistelse av högsta kvalité.

Fr. 20.495 KR

Spanien, Mallorca

Pula Golf

Välkommen till en genuin och familjär golfresort på vackra Mallorca. Boendet består av 28 sviter intill banans klubbhus och restaurang som går i en för ön klassisk och charmig stil. I vårt förträffliga paket ingår obegränsad greenfee på Pula GC som är designad av José María Olazábal.