Rundresor med guide

Att välja Sydafrika som golfdestination är ett smart drag! Sydafrika har sommar när vi har vinter och dessutom några av världens mest natursköna banor. Varva golfen med safari, vinprovningar, vackra vyer och intressanta kulturmöten. Bland våra golfresor till Sydafrika erbjuder vi två olika upplägg i samarbete med Sydafrikaresor där man får en fullspäckad golfresa under ledning av en svensktalande licensierad guide.

Rundresa Golf Safari med svensktalande guide
Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golf med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden innan vi förflyttar oss till det lummiga vindistriktet. Den spännande resan avslutas i KwaZulu Natal, först med några sköna dagar på ikoniska hotellet The Oyster Box innan finalen blir i en fantastisk safaripark.

Golf & The Big Five längs Garden Route med svensktalande guide
Golfresan längs Garden Route, som börjar i Kapstaden och avslutas i Port Elizabeth är en av de mest njutbara golfresor man överhuvudet taget kan göra. Resan innefattar flera av kustens pärlor med Fancourt som kronan på verket. Som om det inte vore nog ingår ett par dagars safari innan det är dags för hemresa!

Golfresa Deluxe i Western Cape med svensktalande guide

En klart golfig njutresa till Sydafrika med svensktalande guide som bjuder på Kapstaden och Stellenbosch, golfresorter som Arabella och Erinvale, vinprovningar och god mat på Ernie Els restaurang. Därtill hela sju golfrundor i fantastiska miljöer.

 

Out Of Bounds har jobbat med golfresor till Sydafrika i snart 20 års tid. Förutom våra populära gruppresor med svensktalande guide ovan så har vi exempelvis ett mycket nära samarbete med Rovos Rail – ”The Pride of Africa”.  Livet ombord på tåget Rovos Rail är utan tvekan ett av de allra mäktigaste sätten att uppleva golf i Sydafrika.

Vill man skräddarsy sitt egna upplägg där man själv bestämmer datum, reslängd, var man ska bo och vilka banor som ska spelas? Perfekt, vi har både erfarenheten och de rätta kontakterna för en perfekt skräddarsydd golfresa till Sydafrika!

 

Våra rundresor med guide till Sydafrika