Lauro Golf Resort

Letar du efter en smidig och bra golfresa som är vänlig mot plånboken? Då är Lauro Golf den perfekta destinationen! Kort transfer från flygplatsen, 27 trevliga golfhål där du får spela så mycket du orkar och bra boende i lägenheter. Vill man ut på äventyr på kvällen är närmsta stad en kort taxiresa bort, men mycket trevliga Malaga med sitt fantastiska utbud av restauranger är också på behändigt avstånd.

 

Fakta

Avstånd flygplats Malaga 17 km
Avstånd stad Alhaurin de La Torre 8 km, Malaga 25 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 4.995:-

Flygplatstransfers t/r
3 nätter i lägenhet med två sovrum (från priset avser om man är 3 eller 4 som delar en lägenhet)
Frukostpension
Obegränsad golf på Lauro GC
Förbokade starttider (max en starttid per dag kan förbokas)

I paketet ovan tillkommer flyg!
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg.
Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Ni kan även förlänga eller justera i paketen om så önskas.

Väder just nu

20.3℃

Lauro Golf Club

Lauro Golf Club, belägen nära Alhaurín de la Torre i Málaga, är en populär golfklubb på Costa del Sol. Designad av Folco Nardi, erbjuder klubben en 27-hålsbana uppdelad i tre slingor, som kombinerar strategiskt placerade hinder och varierande hål med en naturskön miljö av olivträd och tallar.

Klubbhuset, byggt i andalusisk stil, har moderna bekvämligheter, en restaurang med utsikt över banan och bergen, samt en pro-shop för golfutrustning. Träningsfaciliteter inkluderar en driving range, putting green och chipping area, vilket gör det till en idealisk plats för alla golfare att förbättra sina färdigheter.

Lauro Golf Club arrangerar regelbundet tävlingar och sociala evenemang, och med sitt läge nära Málagas flygplats och Costa del Sols stränder är det en perfekt destination för golfentusiaster som söker både sport och avkoppling.

Fakta

Bankaraktär Parkbana
Banfakta Hål 1-9: Par 36 307328732431
Hål 10-18: Par 36 307828732518
Hål 19-27: Par 36 300028282481
Bandesign Folco Nardi, 1992
Faciliteter Driving range, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, omklädningsrum, restaurang & bar

Lauro Golf Resort

Lauro Golf Resort ligger strax utanför Málaga på Spaniens solkust, under 30 minuter från flygplatsen i Malaga. Anläggningen är omgiven av lummiga olivlundar, doftande apelsin- och citronträd, samt imponerande bergslandskap som skapar en idyllisk miljö för en avkopplande och inspirerande golfupplevelse. Lauro Golf Resort har en 27-håls golfbana, designad för att utmana både nybörjare och erfarna spelare med sina varierande och tekniska banor. Golfbanan är uppdelad i tre 9-hålsslingor, alla tre är likvärdiga och vilka slingor som utgör 18 hål roteras dagligen vilket ger en varierad spelupplevelse.

Utöver golfen erbjuder Lauro Golf Resort en rad andra faciliteter, inklusive en charmig restaurang med en terrass som erbjuder fantastisk utsikt över banan och de omgivande bergen. Här kan gästerna njuta av traditionell spansk mat och internationella rätter, tillagade med färska, lokala ingredienser.

Resorten har också bekväma boendealternativ, från moderna lägenheter till mysiga villor, vilket gör det enkelt för gästerna att koppla av och njuta av sin vistelse. För den som söker avkoppling efter golfen finns ett härligt poolområde att njuta av. Lägenheter är bekvämt belägna intill hål 3 och 4 och bara en 5 minuters promenad från klubbhuset. Förvaring av klubbor är möjligt i klubbhuset.

Lauro Golf Resort är en plats som du snabbt når från flygplatsen, bor bra och spela trevlig golf. Allt till ett mycket beskedligt pris!

Fakta

Standard starstarstar
Läge En knapp halvtimme från Malaga, Alhaurin de La Torre 8 km
Lägenheter/Villas Fullt utrustade lägenheter/villas med två, tre eller fyra sovrum, trädgård/terrass, parkering.
Faciliteter Restaurang, bar, Padeltennis, Poolområde i anslutning till lägenheterna

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället