Bad Saarow

Precise Resort Bad Saarow

Golfpärla utanför Berlin

Vid stranden av sjön Scharmützelsee, en timmes bilresa från Berlin, hittar vi Precise Resort Bad Saarow - Golf & Spa med hela 63 fina golfhål av hög klass samt, ett brett utbud av spa- och fritidsanläggningar samt förstklassig mat. Perfekt för en härlig golfweekend!

Precise Resort Bad Saarow – Golf & Spa utgör en idealisk bas för såväl avkopplande som aktiva semestrar i Bad Saarow. Matalternativen inkluderar 2 restauranger vid sjön, en poolbar som serverar snacks, ett vinrum och en livlig bar. Anläggningen erbjuder inomhus- och utomhuspooler, 12 tennisbanor, 3 18-håls golfbanor och en 9-håls bana. Den 11 kilometer långa sjön är perfekt för vattensporter, och hotellet har sin egen yacht hamn.

 

Fakta

Avstånd flygplats Berlin Brandenburg Airport 51 km
Avstånd stad Fürstenwalde ca 17 km, Berlin ca 70 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 7.995:-

Transfer från Berlings flygplats t/r
3 nätter del i dubbelrum på Precise Resort Bad Saarow
Frukostpension
18 håls greenfee på Nick Faldo Course
18 håls greenfee på Arnold Palmer Course
18 håls greenfee på Stan Eby Course
Förbokade starttider

*Kommentarer
Priset är ett frånpris som indikerar kostnad per person när man är ett sällskap på 4 personer där flyg tillkommer!
På weekends och kortveckor finns som regel flera flygalternativ att välja på och priserna kan variera en hel del. För att göra priset tydligare och mer rättvisande presenterar vi därför dessa paket utan flyg. Självklart hjälper vi till att boka flyget till bästa möjliga pris om ni önskar. Naturligtvis kan vi även förlänga eller justera innehåll i paketen. Vid färre eller fler än 4 resande justeras transferkostnaden upp/ner enligt anpassad offert.

Väder just nu

10.1℃

Golf Club Bad Saarow - Faldo Course

Beläget i den pittoreska landsbygden av Bad Saarow, erbjuder Faldo Course på Bad Saarow Golfklubb en perfekt blandning av utmanande spel och vacker natur. Designad av legenden Sir Nick Faldo, utmärker sig banan genom strategiska och genomtänkta hål som passar spelare på alla nivåer.

Banan sträcker sig över böljande terräng med frodiga fairways, böljande greener och strategiskt placerade bunkrar. Mogna träd kantar fairways och naturliga sjöar ger en lugnande men utmanande komponent till spelet. Varje hål erbjuder unika utmaningar som kräver precision och strategiskt tänkande.

Faldo-banan är känd för sin utmärkta skötsel. Greenen är snabba och rättvisa, fairways är perfekt skötta och ruffen erbjuder en rättvis men inte alltför straffande prövning. Signaturhålen, som par 3 hålet 11 och det långa avslutande 18:e, är särskilt anmärkningsvärda med sina fantastiska vyer och krävande slag.

Utöver banan finns utmärkta faciliteter inklusive klubbhus, träningsområden och professionella tränartjänster. Klubbhuset med panoramautsikt över banan är en perfekt plats för avkoppling och social samvaro efter en runda. Det finns också en proshop och en restaurang som serverar läckra måltider och förfriskningar.

Sammanfattningsvis är Faldo Golfbana på Bad Saarow Golfklubb inte bara en plats för golf utan en destination där golfare kan njuta av sporten i en av regionens vackraste miljöer.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72, mått i meter6485 6095 5279 4718
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Nick Faldo (1996)

Golf Club Bad Saarow Arnold Palmer Course

Arnold Palmer Golfbana på Bad Saarow Golfklubb är en juvel i den tyska golfvärlden. Designad av den legendariska golfaren Arnold Palmer, erbjuder denna bana en harmonisk balans mellan skönhet och utmaning som lockar golfare från hela världen.

Banan slingrar sig genom en varierad terräng med frodiga skogar, öppna ängar och natursköna vattenhinder. De breda fairways ger en inbjudande känsla, men de strategiskt placerade bunkrarna och vattenhindren kräver noggrant övervägda slag. Varje hål är unikt utformat för att ge både visuellt nöje och en taktisk utmaning, vilket gör att spelarna måste använda hela sitt register av färdigheter.

En av banans mest framstående egenskaper är dess natursköna omgivningar. De omgivande skogarna och sjöarna skapar en rofylld atmosfär som förstärker spelupplevelsen. Banan är också känd för sin utmärkta skötsel, med välskötta fairways och snabba, jämna greener som ger en rättvis men utmanande runda.

De mest minnesvärda hålen inkluderar det majestätiska 9:e hålet (par 5) på  och det utmanande korthålet 17, båda med spektakulära vyer och utmanande design. Dessa hål representerar på bästa sätt Arnold Palmers filosofi om att kombinera skönhet med spelbarhet.

Faciliteterna på Arnold Palmer Golfbana är förstklassiga. Klubbhuset erbjuder alla bekvämligheter som golfare kan önska sig, inklusive en välsorterad shop, utmärkta träningsområden och en elegant restaurang där spelare kan koppla av efter en runda och njuta av utsökt mat och dryck.

Sammanfattningsvis är Arnold Palmer Golfbana på Bad Saarow Golfklubb en plats där golf möter natur i en perfekt symbios. Här kan golfare uppleva en oförglömlig runda i en av de vackraste och mest välskötta miljöerna i Tyskland.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Skogsbana
Banfakta Par 72, mått i meter 6918656353614645
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Arnold Palmer (1993)

Golf Club Bad Saarow Stan Eby Course

Stan Eby-banan på Bad Saarow Golfklubb är en pärla i det natursköna landskapet kring Bad Saarow. Designad av den erfarne golfarkitekten Stan Eby, erbjuder denna bana en harmonisk blandning av utmanande golf och spektakulär natur.

Banan karaktäriseras av sina vidsträckta fairways, strategiskt placerade bunkrar och böljande greener. Områdets naturliga skönhet, med sina mogna träd och stilla sjöar, integreras sömlöst i banans design och skapar en fridfull men utmanande spelupplevelse. Varje hål på Stan Eby-banan är unikt utformat för att erbjuda en balans mellan risk och belöning, vilket uppmuntrar spelare att tänka strategiskt och spela med precision.

Stan Eby-banan är känd för sin enastående skötsel. Greenerna är snabba och väl underhållna, och fairways hålls i utmärkt skick, vilket gör spelet både rättvist och njutbart. De omgivande landskapen är en fröjd för ögat, vilket förstärker den övergripande golfupplevelsen.

Klubbens faciliteter är lika imponerande som banan själv. Klubbhuset erbjuder en välkomnande atmosfär med utsikt över banan, och är perfekt för avkoppling efter en runda. Här finns också en shop med ett brett utbud av utrustning och kläder samt en restaurang som serverar utsökta måltider och förfriskningar.

Sammanfattningsvis erbjuder Stan Eby-banan på Bad Saarow Golfklubb en förstklassig golfupplevelse i en avkopplande och vacker miljö. Denna bana är ett måste för golfentusiaster som söker en utmanande och njutbar runda i en av Tysklands mest natursköna regioner.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 71, mått i meter 55924576
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Stan Eby (2001)

Precise Resort Bad Saarow

Precise Resort Bad Saarow är ett förstklassigt hotell beläget i det vackra landskapet vid Scharmützelsee, en av Tysklands mest idylliska sjöar. Detta exklusiva resort erbjuder en harmonisk blandning av lyx, komfort och naturskönhet, vilket gör det till en idealisk tillflyktsort för både avkoppling och Golf.

Hotellets eleganta och moderna design kompletteras av en varm och välkomnande atmosfär. De rymliga och smakfullt inredda rummen och sviterna erbjuder fantastisk utsikt över sjön eller de frodiga omgivningarna. Varje rum är utrustat med alla moderna bekvämligheter som behövs för en bekväm vistelse, inklusive gratis Wi-Fi, platt-TV och lyxiga sängkläder.
Precise Resort Bad Saarow har en mängd förstklassiga faciliteter som garanterar en minnesvärd vistelse. Gästerna kan njuta av den omfattande spa-avdelningen, som erbjuder en rad behandlingar och massager, samt inomhus- och utomhuspooler, bastu och gym. För de som söker utomhusaktiviteter finns det möjlighet att spela golf på de närliggande golfbanorna, cykla, vandra eller delta i vattensporter på sjön.

Matälskare kommer att uppskatta hotellets restauranger som serverar utsökta lokala och internationella rätter. Den eleganta restaurangen erbjuder en sofistikerad matupplevelse, medan den mer avslappnade bistron är perfekt för lättare måltider och förfriskningar. Hotellet har även en stilfull bar där gästerna kan koppla av med en cocktail eller ett glas vin efter en lång dag.

Sammanfattningsvis är Precise Resort Bad Saarow en perfekt destination för både avkoppling och aktivitet, med sina lyxiga bekvämligheter, natursköna omgivningar och högklassiga service. Detta hotell lovar en oförglömlig upplevelse för alla sina gäster.

Fakta

Standard starstarstarstar
Avstånd På golfbanan
Antal rum 155
Faciliteter Spa, Gym, bar och restaurang

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället