Venedig, Asolo Golf

Asolo Golf Club

Italiens gömda pärla

Trots närheten till Venedig är Asolo Golf Club en gömd pärla som alla golfare borde besöka. Beläget i ett bedårande vackert och avkopplande landskap erbjuder Asolo 27 hål av yppersta kvalitet och boende alldeles intill banan. Kombinera Asolo med Venedig och du har en upplevelse du sent ska glömma!

Fakta

Avstånd flygplats Venedig ca 75 km
Heldagsgreenfee Ja

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 12.995:-

Flyg till Venedig t/r
Hyrbil under vistelsen
7 nätter i La Foresteria
7 frukost & 5 middagar (exkl. dryck)
6x heldagsgreenfee på Asolo Golf Club
Förbokade starttider

Väder just nu

27.3℃

Asolo Golf Club

Som passionerad golfare bestämde sig Gilberto Benetton, tillhörande den världsberömda Benettonfamiljen, för att bygga sin egen golfbana och skapelsen blev någonting alldeles speciellt. Asolo Golf Club är en underbar anläggning som inte sparar på krutet för att hålla den utlovade kvaliteten på banan. Det är en vacker 27-hålsanläggning av yppersta klass med vykortsliknande vyer från stora delar av banan. Klubbhuset är anläggningens hjärta och här finns en bra restaurang med tillhörande bar. Banan är av mästerskapskaraktär, uppdelad på röd, gul och grön slinga, alla med lite olika karaktär vilket ger utmärkt variation under vistelsen. Svårighetsgraden är medel och passar alla typer av golfare. Vill man ha den största utmaningen anses röd och grön slinga vara den tuffaste kombinationen. Asolo Golf är parkliknande med mängder av fantastiska golfhål kantade av vackra pilträd och kraftiga ekar. Det finns en del vatten, inte för att försvåra spelet märkbart utan mest för att skapa ytterligare karaktär år banan. Konditionen är superb, vit bunkersand, täta frodiga fairways och kanongreener – som sagt här sparas inte resurser när det gäller kvaliteten. Asolo Golf måste upplevas då det sannerligen är en gömd pärla!

Precis som många andra Italienska golfklubbar håller klubbhuset stängt en dag i veckan. Asolo stänger sitt på måndagskvällen och under tisdagen. Det hindrar inte våra gäster som har fritt fram att spela på den tomma banan även denna dag men på måndag och tisdagskvällen får man således äta på annat håll. Ett bra alternativ är den närliggande byn Vettorazzi, eller varför inte ta sig till Asolo stad!

Fakta

Antal hål 27 (3x9)
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Röd slinga, par 36 3162 2979 2781 2603
Gul slinga, par 36 3077 2984 2684 2517
Grön slinga, par 36 3137 2931 2734 2542
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, vagnar/buggies, shop, restaurang, bar, pool, bastu, gym, tennis.
Bandesign Gilberto Benetton

La Foresteria

En fullfjädrad italiensk golfanläggning har förstås en egen ”Foresteria”. Det lilla hotellet ligger vid den röda slingans 5:e hål och kallas för ”La Foresteria”. Det är en gammal byggnad som är renoverad att rymma 11 mycket trevliga och fräscha hotellrum med en äldre prägel. Byggnaden ligger högt upp med vacker utsikt över landskapet med lite längre avstånd till klubbhuset jämfört med Asolo Golf Apartments. Det tar dock inte många minuter att promenera då man kan gena lite över golfbanan. Dessutom kan det gå att få buggietransport på förfrågan eller låna cykel på klubbhuset vilket kan vara smidigt när man ska äta frukost eller middag.

Fakta

Läge På en höjd vid den röda slingans 5:e hål, några minuters promenad till klubbhuset.
Rum 11 st. Dusch/bad, hårfön, TV, AC, minibar, vissa med terrass.
Faciliteter Restaurang, pool, reception, lånecyklar, möjlighet till buggietransport. Alla faciliteter i klubbhuset på Asolo Golf.
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället