Golf i Tjeckien

Tjeckien är inte bara god öl och den vackra huvudstaden Prag, här finns också mängder med justa golfbanor. Varför inte testa en weekend i Prag eller på någon närliggande resort?

Tjeckien, Prag

Golf i Prag

Golf i Tjeckien är en oförglömlig upplevelse då banorna är lika varierande som den böhmiska naturen. I huvudstaden Prag kan du som golfare kombinera flera olika banor med pulserande storstadsliv; det vill säga allt som Prag har att erbjuda i mat, dryck, nöje och kultur. Prag är den perfekta kortresan för en skandinavisk golfare med direktflyg varje dag från både Stockholm och Köpenhamn. Vi ordnar alltid med transfer som väntar vid ankomst och tar er till ert valda hotell. All golf är förbokad och ni får givetvis transfer till och från banorna.

Tjeckien, Prag

Konopiste Golf Resort

Golf & Spa Resort Konopiste är en trevlig golfresort och ett härligt resmål ca 50 km söder om centrala Prag. Det är ett fantastiskt generöst och charmigt ställe inrymt i ett gammalt jaktslott. I den vackra slottsparken som ringar in hela anläggningen ligger de två mästerskapsbanorna på vardera 18 hål, d’Este och Radecký Course.