Rundresor med guide

Att välja Sydafrika som golfdestination är ett smart drag! Sydafrika har sommar när vi har vinter och dessutom några av världens mest natursköna banor. Varva golfen med safari, vinprovningar, vackra vyer och intressanta kulturmöten. Bland våra golfresor till Sydafrika erbjuder vi två olika upplägg i samarbete med Sydafrikaresor där man får en fullspäckad golfresa under ledning av en svensktalande licensierad guide.

Öppet köp

På våra rundresor till Sydafrika med svensktalande guide erbjuder vi trygghet i form av öppet köp fram till 80 dagar för avresa. Det betyder att du kan boka din resa utan att betala någonting fram till 80 dagar före avresa. Tryggt och riskfritt!

 

 

 

Rundresa Golf Safari med svensktalande guide

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golf med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden innan vi förflyttar oss till det lummiga vindistriktet. Den spännande resan avslutas i KwaZulu Natal, först med några sköna dagar på ikoniska hotellet The Oyster Box innan finalen blir i en fantastisk safaripark.

 

Golf & The Big Five längs Garden Route med svensktalande guide

Golfresan längs Garden Route, som börjar i Kapstaden och avslutas i Port Elizabeth är en av de mest njutbara golfresor man överhuvudet taget kan göra. Resan innefattar flera av kustens pärlor med Fancourt som kronan på verket. Som om det inte vore nog ingår ett par dagars safari innan det är dags för hemresa!

 

Out Of Bounds har jobbat med golfresor till Sydafrika i snart 20 års tid. Förutom våra populära gruppresor med svensktalande guide ovan så har vi exempelvis ett mycket nära samarbete med Rovos Rail – ”The pride of Africa”.  Livet ombord på tåget Rovos Rail är utan tvekan ett av de allra mäktigaste sätten att uppleva golf i Sydafrika.

Vill man skräddarsy sitt egna upplägg där man själv bestämmer datum, reslängd, var man ska bo och vilka banor som ska spelas? Perfekt, vi har både erfarenheten och de rätta kontakterna för en perfekt skräddarsydd golfresa till Sydafrika!

 

Våra rundresor med guide till Sydafrika

Fr. 39.995 KR

Sydafrika, Rundresor med guide

Golf Safari med guide

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.