Praia Verde Boutique Hotel

Praia Verde Boutique Hotel

Många golfare har upptäckt alla fördelarna på Portugals södra kust i Algarve. Men oupptäckt för många är den östra delen mot den spanska gränsen. På Praia Verde bor man på ett modernt och fräscht hotell med god tillgänglighet till flygplats, fin golfbana, strand och stad.

På Quinta do Vale kan du spela mycket golf om så önskas då heldagsgreenfee ingår i våra paket. Och risken är att du inte får nog av denna klassiska Ballesterosdesign som består av sex hål vardera av par 3, 4 och 5. Vill du dock blanda upp golfandet lite kan vi boka en runda på fantastiska Monte Rei, Portugals absolut bästa bana som ligger bara en kort biltur bort!

Fakta

Avstånd flygplats Faro ca 55 km
Avstånd golf Quinta Do Vale ca 10 km
Quinta da Ria ca 10 km
Närmsta stad Tavira ca 15 km
Närmsta golf Monte Rei ca 10 km

Vad ingår i resan?

Lägsta pris: 18.995:-

Flyg till Faro t/r
Golfbag ombord beroende på flygbolag
Del i hyrbil under vistelsen (2 personer)
7 nätter, del i dubbelrum på Praia Verde Boutique Hotel
Frukostpension
2x 18-hålsgreenfee på Quinta do Vale
3x 18-hålsgreenfee på Quinta da Ria & Quinta da Cima
Förbokade starttider
Boka

Ovan presenteras veckopaket baserat på våra förbokade flyg. Önskar du resa under andra perioder, kortare, längre eller justera i innehållet ska ni inte tveka att höra av er till oss på Out Of Bounds.

Väder just nu

14.2℃

Quinta do Vale

Njut av den vackra östra delen av Algarve och en klassisk Seve Ballesteros design med 6 hål vardera av par 3, par 4 och par 5.

En snygg mästerskapsbana vackert integrerad i landskapet med vackra vyer över Guadiana River. Det är en bana skapad för att tillfredsställa alla handicap, Seves kreativitet speglas över hela banan. Här finns flertalet doglegs, breda fina fairways och strategiskt utplacerade hinder längs vägen. Från klubbhusets fina terrass har man bra sikt över 18:e hålet och kan njuta av alla tjusiga inspel medans mat och dryck slinker ner.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6511 6206 5756 5368 4801
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chipping, buggies/vagnar, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Seve Ballesteros

Quinta da Ria

Båda banorna på Quinta da Ria håller förstklassig standard och anses vara några av de allra bästa banorna i hela Portugal. Klubbhuset ligger väl centrerat mellan de två 18-hålsslingorna, bara en kort promenad från hotellet, och sammantaget är det två banor du inte tröttnar på i första taget.

Quinta da Ria

Quinta da Ria anses vara den något lättare av de två, med väl tilltagna fairways, och inte så förödande greenområden. Från flera av hålen har du däremot en helt makalös utsikt över havet och naturreservatet Rio Formosa med dess mäktiga sanddyner.

Quinta de Cima

Systerbanan, tillika mästerskapsbanan, Quinta de Cima erbjuder inte riktigt samma utsikt. Det är en mer teknisk och utmanande bana och kan trots sina breda fairways vara en hårdare nöt att knäcka, även för singel-handicapare. Strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder påbjuder spel med precision.

 

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Quinta da Ria, par 72, 5975 5839 5507 5319 4953
Quinta de Cima, par 72, 6586 6147 5595 5552 5032
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, bunker, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang
Bandesign Rocky Roquemore (2002)

Praia Verde

Vid östra Algarves kust hittar vi det trevliga boutiquehotellet Praia Verde. Hotellet är omringat av de typiska pinjeträden som skapar en lummig och härlig atmosfär.

En stor renovering genomfördes för ett par år sedan och stilen är nu ljus och modern, men inte stram utan det är med värme man välkomnas in på sitt rum efter en dag på golfbanan. Om golfbanan inte tagit all energi, varför inte sätta på dig badtofflorna och promenera ner till stranden? En väl tilltagen pool finns också. A TERRA heter restaurangen på hotellet som serverar utsökt mat som ofta är tillagad med regionala produkter i den vedeldade ugnen. Hotellets Lobby Market är en naturligt samlingpunkt, här hittar du bar, lounge, spel och en liten matvarubutik.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Östra Algarve bara 10 minuter från havet
Rum allmänt Dusch/bad, hårfön, AC, TV, telefon, värdeskåp, balkong/terrass
Rumstyper 65 st. Dubbelrum med havsutsikt, Sviter med separat sovrum/vardagsrum & pentry
Faciliteter Restaurang, bar, lounge, pool, matbutik
Internet Gratis WiFi på rummen

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället