Villa Bandama Golf

Den svenske hotelldirektören och tillika duktige golfaren Leif Svensson har uppfyllt sin dröm att öppna ett litet boutiquehotell på toppen av Gran Canaria. Det lilla hotellet, med bara 5 rum, ligger på höjderna ovanför golfbanan Bandama och bjuder på majestätiska vyer. Här möts man, bokstavligen, av personlig service på högsta nivå och trots att Las Palmas ligger bara en kvart bort är detta en plats att njuta av fullständig lugn och ro. Då detta tidigare var en privatbostad är alla rum unika, de har dock den magiska utsikten gemensamt. Koppla av på verandan, ta ett dopp i den lilla poolen, värm dig i bastun, om det mot förmodan skulle behövas, eller stärk dig i gymet. För riktiga golfnördar finns det såklart golfkanaler att titta på i alla rum.

Till banans klubbhus är det bara en kort shuttle, som  ordnas av hotellet, och på klubbhuset serveras även middagarna som ingår i paketet. Frukost dukas upp på hotellet och det är Leif själv som står i köket. Inte långt från boendet ligger en välrenommerad lokal restaurang för den som vill prova något annat.

Även den som är här för lugnet kanske kan lockas av en tur ner till huvudstaden Las Palmas endast en kvart bort. Här finns den härliga strandpromenaden Las Canteras som bjuder på folkliv och fantastiska stränder mitt i staden.

Fakta

Läge Högt uppe på ett berg med utsikt över golfbanan
Rum 9 st, alla med individuell inredning.
Faciliteter Samlingsrum, bar, pool, bastu, gym, gratis WiFi och golfkanaler på TV.