Golf i Sydafrika

Vissa forskare hävdar att det var i Sydafrika som allt liv började. Andra hävdar att det är här livet börjar om, tar ny fart och fortsätter på ett sätt som man aldrig hade kunnat tänka sig. De som säger det senare är oftast inga forskare. De har istället haft förmånen att spela golf i den afrikanska kontinentens sydligaste land.

Golf i Sydafrika är omöjligt att uppleva utan att samtidigt få allt det andra. Man sätter sig på flyget på kvällen för att morgonen efter vakna upp i en helt annan värld och utan jetlag att bekymra sig över. Geografiböckerna och naturprogrammen på tv har plötsligt blivit verklighet. Godahoppsudden, Taffelberget, Atlanten, Indiska Oceanen – de bara ligger där framför ögonen. En av de bästa regionerna när det gäller golf i Sydafrika är området runt Kap- och längs Garden Route. Det är en fantastisk resa i sig och en av de mest njutbara golfresor man överhuvudet taget kan göra. Längs denna kust ligger några enastående golfresorter som exempelvis Fancourt. En sagolik golfanläggning med tre egna banor designade av ikonen Gary Player.

Ett av de allra mäktigaste sätten att uppleva golf i Sydafrika är att resa ombord på tåget Rovos Rail – ”The pride of Africa”. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner.

Vi på Out Of Bounds kan även skräddarsy din golfresa till Sydafrika helt efter dina önskemål och förutsättningar.

Fr. 40.995 KR
Online!

Sydafrika, Rundresa

Golf Safari

14 mar 2021

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.

Online!

Sydafrika,

Rovos Rail

Jan, Feb, Mar, Okt & Nov 2021

Upplev Sydafrika ombord på Rovos Rail – The Pride of Africa. Vagnarna är återskapade i elegant 30-talsstil och omtalas som den lyxigaste tågresan som överhuvudtaget går att göra. Lita på att maten, vinet och servicen håller toppklass! Endast fyra gånger per år går en speciell golfsafari och vi är stolta över att vara deras självklara partner.

Sydafrika, George

Fancourt

Fancourts historia dateras tillbaka till mitten av 1800-talet och det märks på miljön kring resorten. Den mycket fina anläggningen med sina tre 18-hålsbanor, designade av Gary Player, ligger i George ganska precis mittemellan Kapstaden och Port Elisabeth. För den riktigt golftokige är Fancourt ett måste en gång i livet.

Sydafrika, Rundresa

Cape & Garden Route - Gondwana Experience

Att starta i Kapstaden och åka österut längs Garden Route är ett av de populäraste sätten att upptäcka Sydafrika. Med ett underbart klimat, otroligt vacker natur och enastående golfbanor är denna resa ett äventyr man inte får missa. Detta förslag innehåller boende på härliga Vineyard Hotel nära False Bay och Majeka House i vinområdet Stellenbosch, samt åtråvärda golfresorten Fancourt Estate och avslutningsvis Gondwana Game Reserve med safari.