Golf i Sydafrika

Vissa forskare hävdar att det var i Sydafrika som allt liv började. Andra hävdar att det är här livet börjar om, tar ny fart och fortsätter på ett sätt som man aldrig hade kunnat tänka sig. De som säger det senare är oftast inga forskare, men de har alla haft förmånen att vistas i den afrikanska kontinentens sydligaste land.

De har rest runt och njutit av maten, vinerna, naturen och folket. I de allra flesta fall har de också spelat golf. Golf i Sydafrika är omöjligt att uppleva utan att samtidigt få allt det andra. Man sätter sig på flyget på kvällen för att morgonen efter vakna upp i en helt annan värld och utan jetlag att bekymra sig över. Geografiböckerna och naturprogrammen på tv har plötsligt blivit verklighet. Godahoppsudden, Taffelberget, Atlanten, Indiska Oceanen – de bara ligger där framför ögonen. Vi på Out Of Bounds kan skräddarsy din upplevelse helt efter dina önskemål och förutsättningar.

Fr. 37.595 KR
Online!

Sydafrika, Rundresa

Golf Safari

Okt 2019
Jan & Mar 2020

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.

Sydafrika, George

Fancourt

Fancourts historia dateras tillbaka till mitten av 1800-talet och det märks på miljön kring resorten. Den mycket fina anläggningen med sina tre 18-hålsbanor, designade av Gary Player, ligger i George ganska precis mittemellan Kapstaden och Port Elisabeth. För den riktigt golftokige är Fancourt ett måste en gång i livet.

Sydafrika, Rundresa

Cape & Garden Route - Gondwana Experience

Att starta i Kapstaden och åka österut längs Garden Route är ett av de populäraste sätten att upptäcka Sydafrika. Med ett underbart klimat, otroligt vacker natur och enastående golfbanor är denna resa ett äventyr man inte får missa. Detta förslag innehåller boende på härliga Vineyard Hotel nära False Bay och Majeka House i vinområdet Stellenbosch, samt åtråvärda golfresorten Fancourt Estate och avslutningsvis Gondwana Game Reserve med safari.