Golf i Frankrike

Att resa i Frankrike är att smaka på allt vad landet har att erbjuda. Fantastisk mat, viner av världsklass och underbara miljöer. Golfbanorna håller mycket hög klass och är, precis som i Italien, ofta väldigt tillgängliga.

Frankrike, Bordeaux

Château Des Vigiers

Château des Vigiers grundades 1597 och ligger mitt i hjärtat av vindistrikten i Dordogne. Regionen är känd för sin skönhet, historia men också för kulinariska smakupplevelser. Att det dessutom finns en golfbana designad av Donald Steele, gör inte denna plats mindre intressant.

Frankrike, Bordeaux

Golf du Médoc Resort

Bara en kvart från flygplatsen i Bordeaux hamnar man mitt i det lummiga vinlandskapet på den berömda golfklubben Le Château med sina två banor i spetsen. Här finner man den optimala kombination av golf, mat och vin.

Frankrike, Evian

Evian Resort

I närheten av Genève, på en bergssluttning ner mot sjön hittar man denna lilla plats – Evian. Kanske mest känd för mineralvattnet med samma namn, men detta är utan tvekan en av de allra vackraste platser man kan tänka sig att spela golf på.

Frankrike, Paris

Le Golf National

Le Golf National var skådeplats för Ryder Cup 2018. Inför tävlingen vässade man tänderna till tusen med nyrenoverat hotell och de fenomenala banorna L’Albatros och L’Aigle ligger direkt utanför dörren. Nu går det direktflyg till Paris Orly så finns det inget att tveka på – den perfekta weekendresan går till Golf National!

Frankrike, Provence

Château de Taulane

Till Château de Taulane åker man om man vill ha en lugn och skön semester och bara må bra. Underbar natur, boende och restauranger av högsta klass, mängder av sevärdheter och givetvis golfbanor av allra bästa kaliber är en rätt bra kombination.

Frankrike, Provence

Saint Endréol

Saint Endréol ligger mitt i regionen Provence och är ett väldigt populärt resmål och det är lätt att förstå varför. Både boende och bana i Saint Endréol är helt enkelt väldigt bra samtidigt som de ligger geografiskt fördelaktigt till i regionen.

Frankrike, Provence

Terre Blanche

När endast det allra bästa är gott nog är det dags för ett besök på Terre Blanche. Denna fantastiska resort är som en liten provensalsk by. Lägg därtill två enastående golfbanor, magnifika restauranger och service utöver det vanliga. Kanske inte så konstigt att detta omtalas som en av de bästa golfresorterna i Europa!