Salobre Hotel Resort & Serenity

Salobre Hotel Resort & Serenity är ett av få utpräglade golfhotell på Gran Canaria. Här är tempot lugnare och mer avkopplande än på många av de traditionella strandhotellen på ön. Man bor ståndaktigt i mycket fina rum som alla har balkong med mer eller mindre golfvy.

Med ett utmärkt strategiskt läge som en fond bakom The Old Course ligger det förnämliga hotellet Salobre Hotel Resort & Serenity. Här är det enkelt att skämma bort sig under vistelsen – hotellet håller toppklass och erbjuder service och faciliteter som kan förväntas av ett riktigt lyxigt hotell. Det finns flera utomhuspooler i olika storlekar. Den mest spektakulära, Sunset Pool som endast är för vuxna, ligger högst upp på 11:e våningen med en fantastisk vy över landskapet där man kan njuta av solnedgången, mäktigt! Mot tillägg går det även att få tillgång till den härliga spaavdelningen som erbjuder olika behandlingar. Restaurangutbudet är mycket bra med flera restauranger och barer att välja på. Huvudrestaurangen där frukost och middag serveras är ett s.k. Open Kitchen och mycket av maten lagas på beställning där och då. Det serveras både lokala läckerheter och internationell mat. Nyligen öppnade en “snack bar” på det 19:e hålet, intill golfreceptionen, där man med glädje varvar ner efter rundan och njuter av solen och utsikten över den vackra banan.

Golfreceptionen och shopen är förlagd till entréområdet på hotellet och härifrån erbjuder man en kort shuttle (1 min) till första tee om man inte har egen buggy.

I entréområdet har man skapat en mysig plats för umgänge med levande ljus och dämpad belysning. Här kan man vissa kvällar njuta av levande musik från den intilliggande restaurangen och det är nästan alltid fullt med folk som kopplar av före middagen eller avslutar och summerar dagen efter middagen.

Från Salobre går det en gratis shuttle enligt daglig tidtabell till Meloneras Beach. Perfekt för ett besök till stranden eller shoppingen i Meloneras.

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge På höjderna norr om Meloneras.
Rum 311 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, minibar & balkong.
Rumstyper Deluxe (42kvm), Deluxe golf view (42kvm), Deluxe family/Premier (max 3 pers. 45kvm), Junior suite (max 4 pers. 84kvm), Suirte Deluxe (max 4 pers. 77 kvm), Presidental Suite (max 4 pers. 77kvm + 60kvm terrace)
Faciliteter Restauranger, barer, flera pooler, gym, spa, löpspår, minimarket.
Internet Gratis WiFi på hela anläggningen
Fr. 0 KR

Spanien, Gran Canaria

Salobre Golf

Kombinera sol och värme med fantastiskt boende och härlig golf på en av Kanarieöarnas allra bästa golfresorter. Hotellet är toppfräscht och erbjuder avkopplande lyx tillsammans med ett perfekt läge intill de 27-hålen på Salobre golf.