Angsana Lang Co

Laguna Lang Co drivs av den välrenommerade kedjan Banyan Tree och har tre separata boendealternativ; Banyan Tree Villas, Laguna Park Townhouses och själva huvudhotellet Angsana Lang Co.

Detta förstklassiga hotell med 229 rum och sviter ligger som sig bör längs med den härliga stranden. Byggt för att ge så många som möjligt en fin utsikt över havet och den prunkande trädgården med sitt storslagna poolområde. En modern anläggning där traditionell vietnamesisk estetik möter chic västerländsk med ljusa,starka färger och avskalad design. Rymliga rum från 52 kvm upp till 179 kvm i de största sviterna. Ett flertal alternativ står till buds för dig som vill uppgradera rumskategorin och unna dig något extra. Närmare hälften av rummen har exempelvis egen pool på terrassen.

Tre av områdets åtta restauranger ligger på Angsana; buffetrestaurangen Market Place, Rice Bowl med diverse risrätter och den relaxade Moomba med en mix av lokala specialiteter, färsk fisk och internationell cuisine. Utöver dessa äter vi gott från det vietnamesiska köket på Golf Café och 67 Bar i det intilliggande klubbhuset.

Ett stort urval av aktiviteter utanför golfen finns att tillgå. Allehanda land- och vattensporter samt en mängd utflykter med inriktning mot natur, kultur eller äventyr. Självklart finns här också ett spa med fullt utbud av massage och behandlingar.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Vackert läge mellan Truongbergen och det azurblåa havet
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe, balkong/terrass
Rumstyper Garden Balcony: 52 m², dubbelsäng/twin beds, garden view
Sea-View Junior Pool Suite: 53-60 m², dubbelsäng/twin beds, sea view
One Bedroom Suites: 90-103 m², dubbelsäng, courtyard/beachfront/sea view
Two Bedroom Suites: 159-179 m², pool, sea view
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, terrass, trädgård, gym, spa, kids club, beach club
Internet WiFi finns