Quinta da Ria

Quinta da Ria Robinson Club

Alldeles vid havet, inte långt ifrån Tavira på östra Algarvekusten ligger denna förnämliga 36-hålsanläggning. Banorna Quinta da Ria och Quinta de Cima slingrar sig runt det alldeles utmärkta golfhotellet Robinson Club där du bor med en generös helpension.

Fakta

Avstånd flygplats Faro ca 50 km
Närmaste stad Tavira ca 10 km

Väder just nu

17℃

Quinta da Ria

Båda banorna på Quinta da Ria håller förstklassig standard och anses vara några av de allra bästa banorna i hela Portugal. Klubbhuset ligger väl centrerat mellan de två 18-hålsslingorna, bara en kort promenad från hotellet, och sammantaget är det två banor du inte tröttnar på i första taget.

Quinta da Ria

Quinta da Ria anses vara den något lättare av de två, med väl tilltagna fairways, och inte så förödande greenområden. Från flera av hålen har du däremot en helt makalös utsikt över havet och naturreservatet Rio Formosa med dess mäktiga sanddyner.

Quinta de Cima

Systerbanan, tillika mästerskapsbanan, Quinta de Cima erbjuder inte riktigt samma utsikt. Det är en mer teknisk och utmanande bana och kan trots sina breda fairways vara en hårdare nöt att knäcka, även för singel-handicapare. Strategiskt utplacerade bunkrar och vattenhinder påbjuder spel med precision.

 

Fakta

Antal hål 36 (2x18)
Bankaraktär Parkbanor
Banfakta Quinta da Ria, par 72, 5975 5839 5507 5319 4953
Quinta de Cima, par 72, 6586 6147 5595 5552 5032
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, bunker, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang
Bandesign Rocky Roquemore (2002)

Robinson Club Quinta da Ria Hotel

Det fräscha 4-stjärniga Robinson Club är ett utmärkt golfhotell mellan de två golfbanorna. Service är ett nyckelord på Quinta da Ria, här finns personalen alltid tillhands och hjälper till med ett leende. Varje kväll ordnas underhållning som är otroligt uppskattad, utan kostnad såklart! Rummen ligger i separata byggnader i parkområdet som omger hotellet och inom promenadavstånd (ca 1 km) finns den fina sandstranden. På Robinson Club ingår “Helpension Plus”, vilket innebär att det även ingår dryck till alla måltider samt snacks på eftermiddagarna och sena kvällen – med andra ord, nästan All Inclusive, och med tanke på vad som serveras är Quinta da Ria en otroligt prisvärd destination.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Ca 45 minuter från Faro flygplats, inte långt från spanska gränsen
Rum 285 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, kylskåp, WiFi, balkong/terrass
Rumstyper Dubbelrum, Familjerum, sviter
Faciliteter Restaurang, bar, inomhus- & utomhuspool, spa, gym, tennis, beachbar, hyrcyklar
Internet Gratis WiFi på rummen

Förfrågan

Kontaktinformation

Läs mer om integritetspolicyn
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället