Seaside Palm Beach

Seaside Palm Beach är ett 5-stjärnigt hotell som verkligen håller pole position på den södra spetsen av Gran Canaria. Hotellbyggnaden och den 1000 åriga palmträdgården ligger nere vid havet och alldeles intill Maspalomas sanddyner. I den tropiska trädgården finns uppvärmda pooler och ett modernt Spa. Man har direkt närhet till barer och restauranger i Meloneras, men Seaside hotels är vida kända för att bjuda på kulinariska upplevelser så det är vanligast att både gäster och besökare vill äta just här. Och för att erbjuda detta har man en generös halvpension som standard i paketen.

Seaside Palm Beach har 328 rum i olika färger och stil. Desto högre upp man bor i hotellbyggnaden desto maffigare blir vyerna. För att kunna ta tillvara på det behagliga klimatet är det mesta på hotellet är utomhus, Spa, restauranger och till och med gymmet, även om ett tak skyddar.

 

Seaside Palm Beach är för den som söker något extra med ett enastående läge. Dessutom är vårt paket kopplat till Gran Canaria Golfpass där man kan välja 4 eller 5 greenfees att fördela på Gran Canarias golfbanor.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Intill Maspalomas kända sanddynor på södra Gran Canaria bara 50 meter från havet
Rum 328 st. alla med balkong, dusch/bad, hårfön, TV, WiFi, AC, värdeskåp
Rumstyper Twin, Superior, Deluxe, Junior Suites, Suites & Master Suits
Faciliteter Tre restauranger, barer, uppvärmda pooler, terrass, trädgård, tennisbana, bridgerum, utomhusgym, yoga, Spa
Internet Ja
Fr. 0 KR

Spanien, Gran Canaria

Seaside Palm Beach

Omgivet av Maspalomas sanddyner, mellan havet och en 1000 år gammal palmträdgård, ligger denna 5-stjärniga pärla - Seaside Palm Beach Hotel. Hotell är det första på hela Kanarieöarna som blev medlem i Design Hotels och i kombination med Gran Canaria Golfpass får man både en excellent vistelse och en perfekt golfresa!