Lauro Golf Resort

Lauro Golf Resort ligger strax utanför Málaga på Spaniens solkust, under 30 minuter från flygplatsen i Malaga. Anläggningen är omgiven av lummiga olivlundar, doftande apelsin- och citronträd, samt imponerande bergslandskap som skapar en idyllisk miljö för en avkopplande och inspirerande golfupplevelse. Lauro Golf Resort har en 27-håls golfbana, designad för att utmana både nybörjare och erfarna spelare med sina varierande och tekniska banor. Golfbanan är uppdelad i tre 9-hålsslingor, alla tre är likvärdiga och vilka slingor som utgör 18 hål roteras dagligen vilket ger en varierad spelupplevelse.

Utöver golfen erbjuder Lauro Golf Resort en rad andra faciliteter, inklusive en charmig restaurang med en terrass som erbjuder fantastisk utsikt över banan och de omgivande bergen. Här kan gästerna njuta av traditionell spansk mat och internationella rätter, tillagade med färska, lokala ingredienser.

Resorten har också bekväma boendealternativ, från moderna lägenheter till mysiga villor, vilket gör det enkelt för gästerna att koppla av och njuta av sin vistelse. För den som söker avkoppling efter golfen finns ett härligt poolområde att njuta av. Lägenheter är bekvämt belägna intill hål 3 och 4 och bara en 5 minuters promenad från klubbhuset. Förvaring av klubbor är möjligt i klubbhuset.

Lauro Golf Resort är en plats som du snabbt når från flygplatsen, bor bra och spela trevlig golf. Allt till ett mycket beskedligt pris!

Fakta

Standard starstarstar
Läge En knapp halvtimme från Malaga, Alhaurin de La Torre 8 km
Lägenheter/Villas Fullt utrustade lägenheter/villas med två, tre eller fyra sovrum, trädgård/terrass, parkering.
Faciliteter Restaurang, bar, Padeltennis, Poolområde i anslutning till lägenheterna