Constance Lemuria

Hotellet

Constance Lemuria håller 5-stjärnig standard och lite därtill. Hotellområdet är stort och ligger delvis ute på en udde och har två större fina sandstränder.
Hotellets reception och huvudrestaurang ligger i en separat byggnad en bit från de olika typerna av boende. Merparten av alla hotellrum ligger i tvåvåningsvillor, med fyra enheter i varje byggnad. De ligger som ett pärlband längs stranden. Totalt har hotellet 105 rum och merparten av dessa är de 88 juniorsviterna som är på 52 kvm. Dessa är rymliga trots att de är den minsta boendetypen att tillgå, och i jämförelse med Presidential Villa som är på 1259 kvm, kan de upplevas som ganska modesta.

Naturen längs stränderna är delvis skyddade och det är en del träd som kan dölja havsutsikten mellan den kritvita stranden och Juniorsviterna .
Detta är inget större problem då det bara är 15 meter till stranden. Denna strand är även en av de stränder som havssköldpaddorna kommer till för att lägga sina ägg.

Restauranger

Det finns 4 restauranger och 5 barer. Legend är den stora buffétrestaurangen som ligger i anslutning till receptionen. Diva serverar endast middag och ligger i klubbhuset. The Nest och även Takamaka ligger direkt vid stranden och The Nest har även ett specialbord längst ut på udden där det är som allra vackrast och mest romantiskt.

Att göra

Förutom golfbanan finns det tennisbanor, kids club, spa, gym och givetvis en uppsjö av olika vattensporter och dykning. Hotellet har även en transport till stranden Anse Georgette som ligger i naturreservatet och gränsar till golfbanan. Seychellerna är känt för sina fantastiska stränder där Anse Georgette anses vare en av de finaste och är rankad som en av världens tre vackraste stränder. Om man inte bor på hotellet är det en otillgänglig strand, så även om den är fantastisk är det relativt få badgäster.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Ön Praslin, direkt vid stranden
Rum 105 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, kaffe & te
Rumstyper Junior Suites 52 m², antal 88
Senior Suites 115 m², antal 8
Villas 725 m², antal 8, privat pool
Presidential Villa 1250 m², privat pool
Faciliteter Restauranger, barer, pool, spa, gym, tennis, vattensporter
Internet Gratis WiFi
Mer info Faktablad Constance Lemuria