ULLNA G&CC

FÖLJ MED ULLNA G&CC TILL GREKLAND

Costa Navarino ligger där den sydvästra Peloponnesos grenar ut sig i det turkosfärgade Medelhavet. Med tre lyxiga hotel och fyra sanslöst fina golfbanor har man skapat det som numer sannolikt är Europas bästa golfresort.

The Westin Resort Costa Navarino
Detta är en resort av riktig hög klass där det råder en skön och avslappnad känsla. Anläggningen har uppvärmd inomhuspool och ett spa. Förutom golfbanorna finns idealiska förutsättningar för vandring och cykling i det orörda landskapet. Vidare finns ett Sport & Entertainment Center med en rad olika aktiviteter som exempelvis bowling, squash, badminton, basket och, tennis. Sist men inte minst havet.

The Dunes Course – Banan som öppnades våren 2010 är utformad i enlighet med landskapet. Böljande fairways tar sig fram längs den typiskt grekiska naturen med oliv-och citrusodlingar. Flera hål går längs en liten flod som slingrar sig genom området, och närheten till havet är slående. Platsen har ett mycket rikt arkeologiskt arv som spänner över 5000 år och designen anpassades till att skydda resterna som upptäcktes under byggandet.

The Bay Course – Under 2011 öppnades den andra banan – The Bay Course som ligger vackert i en bukt nära den pittoreska byn Pylos, med två kilometer strand i väster. Den som går ut och spelar en sen runda får garanterat uppleva en magisk solnedgång. The Bay Course är lite kortare än sin granne men bedöms som något mer teknisk och premierar den som planerar sitt spel lite mer.

Olympic Course – Costa Navarino Hills är namnet på de senaste tillskotten av golfbanor på detta fantastiska golfresmål. En dryg mil från hotellen, läckert beläget på en platå ovanför Bay Course ligger Hills Course och Olympic Course med fantastiska vyer över Navarinobukten.
Det är tydligt att Olympic Course är kronjuvelen bland Navarinos banor och höjdpunkten är de avslutande hålen som ligger som fastklistrade längs platåns klippkant.

Hills Course – Hål 1 på Hills Course går parallellt med det första hålet på Olympic Course men sedan går bansträckningen åt olika hål. Olympic Course slingrar sig längs avsatsen ovanför Bay Course medan Hills Course går ner i dalen in mot land och har bergen i bakgrunden. Hills Course låter som en ordentligt kuperad bana och visst är det lite upp och ned men det är snarare en tydlig ondulering än ordentliga nivåskillnader.

Preliminärt flyg med Aegean:
UT: 30 mars -24 ARN-KLX 15:10-20:00 HEM: 6 april -24 KLX-ARN 18:40-21:30

 

I priset ingår:
• Flyg t/r enligt ovan
• Privat transfer flygplats-hotell t/r
• 7x nätter på The Westin Resort Costa Navarino i uppgraderade rum
• Halvpension bestående av frukost & middagar på Navarinos restauranger
• 6x 18 hålsgreenfee på Costa Navarinos fyra banor enligt nedan
• Del i golfbil ingår på alla rundor
• Förbokade starttider enligt nedan
• Transfer till golfbanorna t/r

Pris per person, del i dubbelrum: 33 995 kr

 

Möjliga tillägg/avdrag
➢ Enkelrum: 6 995 kr/vecka
➢ Medtag egna golfklubbor på flyget: 1 000 kr

 

Transport av golfbag
Du kan boka transport av golfbag på flyget till en kostnad av 1000:-/golfbag. Eller så kan du lämna dina egna klubbor hemma och spela med de högkvalitativa hyrklubborna från TaylorMade som erbjuds av Costa Navarino. Dessa hyrklubbor ingår i priset för din resa men förbokas vid bokningstillfället.

 

Golfträning!
Resan är inte en traditionell golfskola, men Maria Rohlén kommer att erbjuda gruppträning, privatlektioner samt coaching på banan om så önskas.