Sierra Golf Club

Sierra Golf Club

Sierra Golf Club, ritad av skotten Cameron Sinclair, är verkligen en riktigt tjusig golfbana inbäddad i pittoreska och lummiga omgivningar. Boendet på banan är en modern fullserviceanläggning med lägenheter och villor av finaste slag. Närheten till både flygplats i Gdansk och färja i Gdynja gör detta till en mycket lättillgänglig destination.

Fakta

Avstånd flygplats Gdansk ca 45 km
Avstånd färja Gdynja ca 30 km

Väder just nu

-1℃

Sierra Golf Club

Det är en 18-hålsbana, par 72, i mästerskapsklass, av vissa kallad Polens Bro Hof! Både nybörjare och proffs blir överraskade över banans välskötta greener och fairways. Det är en bana av parkkaraktär där den varierade terrängen och de snabba greenerna uppskattas av alla. Här finns över 11 000 väl utvalda träd, prydnadsbuskar och blommor vilket är skönt för ögat. Det är sparsamt med vatten på första nio men sedan är det vatten i spel på nästan alla hål.

Flera stora proffstävlingar har spelats här vilket borgar för god kvalitet. Klubbhuset går i engelsk stil och här finns både restaurang, moderna omklädningsrum och en välsorterad golfshop. Det finns även en drivingrange under tak, putt- och chippområde och ett stort antal golfbilar utrustade med ett GPS-system.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Parkbana
Banfakta Par 72,  6420 6115 5623 4973
Faciliteter Drivingrange, puttgreen, chippning, vagnar/buggies, hyrklubbor, shop, restaurang, omklädningsrum
Bandesign Cameron Sinclair (2003)

Sierra Apartments

Anläggningen, som ligger precis vid Sierra Golf, har 26 bekväma lägenheter alternativt 13 härliga villor. Både lägenheter och villor har pentry/kök med den utrustning som behövs, matplats, vardagsrum med TV och gratis WiFi. Det finns trädgård, terrass och en bar. Alla måltider äter man dock i det mysiga klubbhuset, vid golfbanan, som har riktigt bra restaurang.

I övrigt finns det förutom en vanlig golfbana, också minigolf och biljard och man erbjuder tvättjänster mot en kostnad.

Fakta

Läge Intill Sierra Golf, ca 1 timme från Gdansk
Rum Dusch/bad, TV, telefon, kök/pentry, vardagsrum, uteplats/balkong
Rumstyper 39 st. Studios, 1 sovrum, 2 sovrum, villor
Faciliteter Restaurang, bar, trädgård, terrass, parkering
Internet Gratis WiFi

Förfrågan

Kontaktinformation

Read more about privacy policy
loading Din förfrågan är mottagen. Vi undersöker möjligheterna till denna resa och kommer så snart som möjligt skicka vårt svar via mail. Förfrågan misslyckades ett skickas, prova igen senare eller ring oss istället