Golf på Garden Route

Att spela golf i Cape- och längs Garden Route kan beskrivas som den optimala golfresan. Att kombinera de fina golfbanorna med mysiga hotell ocHh klanderfri service gör en golfresa till Sydafrika till ett härligt minne för livet.

En golfresa till Sydafrika är en fantastisk resa i sig och en alldeles enastående. Börja med några sköna dagar i Kapstaden med sightseeing och shopping eller bara ta det lugnt och njuta av god mat i en fantastisk miljö. Varför inte en runda golf på någon av stadens golbanor som exempelvis Clovelly Golf, Milnerton eller en heldag på Steenberg med vinprovning av Constantia viner efter golfen.

Förj upp vistelsen med sköna dagar mitt i the Winelands som har Stellenbosch som mysig centralort. Här finns flera underbara hotell som Ouwe Werf och Majeka House. Golf spelas med fördel på De Zalze, Erinvale, Stellenbosch GC eller Pearl Valley Estate. Nästa hopp österut längs Garden Route bjuds man på fler riktigt spännande golfbanor så som Ernie Els Oubaai Golf Club, dramatiska Pinnacle Point och givetvis Fancourt – en av världens bästa golfresorts!

Out Of Bounds erbjuder dig bredd, kunskap och upplevelser. Oavsett hur ofta du reser är det viktigt att varje resa känns unik. Vi lägger därför ner mycket jobb på att guida dig rätt i vårt breda sortiment. Bland våra resor finner du Färdigpaketerade golfresor som går att boka online. Skräddarsydda golfresor där du själv bestämmer resmål, längd och innehåll. Avslutningsvis har vi våra Temaresor – specialavgångar på fasta datum som kan bli ditt livs drömresa!