The Court Yard Hotel

Courtyard Hotel är en riktig pärla med bästa läget mitt i den lilla staden Leixlip strax väster om Dublin. En gång i tiden var det just här som Arthur Guinness började brygga öl vilket är en framgångssaga i sig. Courtyard Hotel är idag känt för sin fina pub som faktiskt är uppdelad i flera sektioner efter tycke och smak. På helgerna är det ofta levade musik på plats. Man har dessutom en stor och generös innegård med storbilds-TV igång slå fort det visas någon golftävling eller annat arrangemang av klass. Hotelldelen vetter till största delen åt andra hållet av byggnaden sett från puben och är därmed lite lugnare. Baksidan har också en fin trädgård ner mot en bäck som blivit en klassisk plats för bröllopsfoton – så visst är det fint!

Det ligger fler trevliga pubar och restauranger på gångavstånd och precis vid infarten ligger ett litet supermarket som har allt man kan tänkas behöva.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Väster om Dublin intill floden Liffey
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, strykjärn, kaffe & te, WiFi
Rumstyper Standardrum & sviter
Faciliteter Restaurang, bar, pianobar, trädgård, stor innegård
Internet Gratis WiFi
Fr. 0 KR

Irland, Dublin

Court Yard Hotel

Vi vill tipsa om mysiga Leixlip strax väster om Dublin. Här hittar vi Court Yard Hotel som är den ursprungliga platsen där Arthur Guinness skapade sitt bryggeriimperium och den perfekta utgångspunkten för en riktigt bra golfresa!