Sheraton Soma Bay Resort

Sheraton Soma Bay Resort är ett fantastiskt strandhotell där man arkitektoniskt har hämtat inspiration från tempelstaden i Karnak utanför Luxor. Hotellet ligger längs den 800 meter långa naturliga sandstranden. Även om hotellet har en kostnadsfri transport till och från Soma Bay GC så lockas merparten av hotellets gäster av solen och havet. Många av hotellets faciliteter är därför vattenrelaterade och vill man snorkla eller kit-surfa så är det inget problem. Det finns givetvis även tre pooler och en separat pool för barn. Hotellet har även ett spa där man kan få sina golfmuskler masserade och ett välutrustat gym för den som önskar att hålla i gång kroppen under semestern..

Hotellet har inte mindre än 326 rum i totalt nio olika rumskategorier. Rummen är smakfullt inredda i ljusa färger och standardrummen är 35 kvm och har en mindre balkong eller terrass. Som på de flesta 5-stjärniga hotell så har rummen allt som man kan förvänta sig som förvaringsbox, hårtork och Wifi. Hotellets huvudrestaurang heter L’Abydos Brasserie och här serveras både frukost och buffémiddagen. På Sheraton Soma Bay finns även kvällsöppna L’Emporio Ristorante som serverar olika specialiter från det italienska köket.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge Strandhotell med 2,5 km till golfklubben.
Rum 35 kvm, dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, te & kaffe, balkong/terrass mm.
Rumstyper Guest Room 35 kvm (Garden, Partial Sea, Sea View), Suites
Faciliteter Tre restauranger, bar, pool, trädgård, gym, spa, sport och dykcenter mm. Kostnadsfri transport till golfklubben.
Internet Gratis WiFi