Precise Resort Bad Saarow

Precise Resort Bad Saarow är ett förstklassigt hotell beläget i det vackra landskapet vid Scharmützelsee, en av Tysklands mest idylliska sjöar. Detta exklusiva resort erbjuder en harmonisk blandning av lyx, komfort och naturskönhet, vilket gör det till en idealisk tillflyktsort för både avkoppling och Golf.

Hotellets eleganta och moderna design kompletteras av en varm och välkomnande atmosfär. De rymliga och smakfullt inredda rummen och sviterna erbjuder fantastisk utsikt över sjön eller de frodiga omgivningarna. Varje rum är utrustat med alla moderna bekvämligheter som behövs för en bekväm vistelse, inklusive gratis Wi-Fi, platt-TV och lyxiga sängkläder.
Precise Resort Bad Saarow har en mängd förstklassiga faciliteter som garanterar en minnesvärd vistelse. Gästerna kan njuta av den omfattande spa-avdelningen, som erbjuder en rad behandlingar och massager, samt inomhus- och utomhuspooler, bastu och gym. För de som söker utomhusaktiviteter finns det möjlighet att spela golf på de närliggande golfbanorna, cykla, vandra eller delta i vattensporter på sjön.

Matälskare kommer att uppskatta hotellets restauranger som serverar utsökta lokala och internationella rätter. Den eleganta restaurangen erbjuder en sofistikerad matupplevelse, medan den mer avslappnade bistron är perfekt för lättare måltider och förfriskningar. Hotellet har även en stilfull bar där gästerna kan koppla av med en cocktail eller ett glas vin efter en lång dag.

Sammanfattningsvis är Precise Resort Bad Saarow en perfekt destination för både avkoppling och aktivitet, med sina lyxiga bekvämligheter, natursköna omgivningar och högklassiga service. Detta hotell lovar en oförglömlig upplevelse för alla sina gäster.

Fakta

Standard starstarstarstar
Avstånd På golfbanan
Antal rum 155
Faciliteter Spa, Gym, bar och restaurang