Ostuni a Mare

Ostuni a Mare är ett klassiskt italienskt badhotell med egen strand komplett med solstolar och parasoller. Hotellet präglas av vitkalkade fasader och ljusa färger, och de gemensamma utrymmena är delvis utomhus. Designen är anpassad för att maximera solen och det underbara klimatet då hotellet endast håller öppet under sommarsäsongen.
Hotellet består av låga byggnader med strax över 200 rum, som alla är inredda i en typisk medelhavsstil med vitkalkade väggar. Många av rummen har vackra valv som ramar in dubbelsängen och ger en charmig atmosfär. Inredningen präglas av ljusa och somriga toner, med enstaka färgklickar från gardiner och sängöverkast som bryter av.

På området finns en huvudrestaurang och bar centralt belägen, samt en pizzeria som håller öppet under sommarmånaderna och ligger vid den privata stranden. Förutom stranden erbjuder hotellet även pooler samt tennis- och padelbanor för sina gäster att njuta av.

Det som utmärker Ostuni a Mare från många andra badhotell är närheten till sevärdheter som Ostuni den ”vita staden”. Det är förtrollande att vandra genom de smala gränderna och man förbluffad över det rika utbudet av bra restauranger. Vi befinner oss även i det område som är förknippade med trulli-husen, med sina sockertoppstak, och en utflykt till Alberobello är ett måste. En annan imponerande sevärdhet är Castellana Grotte som är ett underjordiskt grottsystem som sträcker sid flera km och går ner till ett djup på 122 meter. Apulien är en av de mest fascinerade regionerna i Italien, känt för sin rika matkultur och lokala kulinariska traditioner.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Gångavstånd till privat beach längs Adriatiska havet
Rum 220 rum med Wifi
Faciliteter 3 restauranger, bar, 3 pooler och privat strand
Aktiviteter Tennis, padel, volleyboll, mindre gym
Avstånd golfbana San Domenico GC 18 km eller ca 15 minuter Acaya GC 95 km eller ca 1 timme.
Fr. 19.495 KR

Italien, Apulien

San Domenico

På välrenommerade San Domenico Golf Club har Challengetourens finalspel avgjorts inte mindre än åtta gånger. Här, längst ner i klacken av sydaöstra Italien, får ni inte bara möjligheten att spela på en internationell toppbana, utan också utforska regionen Apulien som bjuder på unika stränder och sevärdheter.