De Zalze Lodge

Denna vingård stammar från 1600-talet och ligger i hjärtat av Stellenbosch och tack vare en hängiven personal har man på kort tid gjort sig förtjänt av flera priser för sina viner. Läget precis utanför den historiska universitetsstaden Stellenbosch och närheten till Kapstaden gör det dessutom till en perfekt destination för er som vill koppla av men samtidigt ha stadens nöjesliv och shopping nära till hands. Gården odlar flera druvor, däribland Chardonnay, Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon, Shiraz och Merlot och är känd för sina två vinserier, De Zalze Vineyard Selection och De Zalze Cellar selection både inom och utanför Sydafrika. De har även viner som lämpar sig mycket väl för lagring.

Lodgen är byggd i traditionsenlig gammal Dutch Colonial style. Ni är omgivna av vinodlingarna och vissa rum har utsikt över golfbanan och de magnifika bergen. Ni bor i modernt utrustade rum och sviter bestående av ett eller två rum. Samtliga rum har privat badrum, telefon, TV och minibar, vissa har även öppen spis och antingen balkong eller terrass med utsikt. På De Zalze finns den kända och populära restaurangen Terroir, där reservation är ett måste. I Stellenbosch centrum, dit ni har cirka 5 kilometer, är restaurangutbudet stort. Pool med solstolar och en lekplats för barnen finns också. Superior rum: Lite större rum med balkong/altan och en större säng.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge I hjärtat av västra Kapprovinsen med dess vingårdar
Rum Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, kaffe/te, WiFi
Rumstyper 47 rum. Standard, Superior, Suites
Faciliteter Restaurang, bar, pool, soldäck
Internet WiFi finns
Fr. 46.995 KR

Sydafrika, Rundresor med guide

Golf Safari med guide

Detta är den kompletta Sydafrikaresan som på bästa sätt kombinerar golfen med allt det andra underbara man kan göra i landet. Under två veckor bor vi först i Kapstaden, sedan i vindistriktet utanför Stellenbosch för att fortsätta den spännande resan till KwaZulu Natal. Dagarna fylls av golf, utflykter och safari, allt under ledning av svensktalande licensierad guide.