Golf Hotel Bogogno

Det är med stor glädje vi erbjuder denna alldeles enastående kompletta golfprodukt.

Hotellet har ca 50 rum (varav 18 är helt nya för 2017), alla med egen balkong eller terrass. Med tanke på banornas höga ranking och klubbhusets finish hade man kanske förväntat sig ett 5-stjärnigt hotell, men tack och lov har man varit smartare än så! Ett nytt och fräscht 4-stjärnigt hotell gör det mer åtkomligt rent prismässigt, och här använder man sig av klubbens helt suveräna restaurang som endast ligger ett stenkast bort. Kombinationen är lyckad och man får på sätt och vis mer än vad man betalar för.

Restaurangen på resorten håller mycket hög klass på både mat och vin, dock till en rimlig prisnivå. Utanför hotellet finns även en pool och två tennisbanor.

Bra att veta är att standardrummen (comfort) inte har balkong och inte heller finns med twin beds. En uppgradering till Deluxe är dock mycket prisvärd och då får man även ett något större rum.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Ca 30 minuter från Milano Malpensa flygplats i en skön grön miljö
Rum 50 st. Dusch/bad, hårfön, AC, värdeskpå, TV, telefon, minibar, uteplats/balkong
Rumstyper Comfort: 27m², king size bed
Deluxe: 33m², twin- eller king size bed, balkong/terrass
Suites: 70m², king size bed, bäddsoffa, balkong/terrass (4 pers)
Faciliteter Restaurang, bar, pool, solterrass, takterrass med jacuzzi, tennis
Internet WiFi finns
Fr. 0 KR

Italien, Milano

Bogogno Golf Resort

Få hotell har en riktigt bra golfbana utanför dörren. Bogogno har två! Lägg där till läget mitt i ett av Piemontes härliga vindistrikt och närheten till skönheten kring Lake Maggiore. Detta borde göra Bogogno till en stark aktör över ”måsten” på en livsnjutande golfares lista.