Is Arenas Lodging

Is Arenas Golf & Country Club består av några mindre residens som ligger utspridda över området. Dessa är Foresteria Degli Ulivi (4 rum), intilliggande Residenza la Palma (2 rum), Foresteria la Colonna (6 rum) och några villor som kallas Ville I Ginepri sul golf. Dessa ”foresterior” är av lite enklare standard men ett unikt boende olikt allt annat och med hög trivselfaktor. De sköts om av golfbanan som också har en shuttle som service i området.

Foresteria Degli Ulivi (4 rum)

Ett charmerande och elegant boende omgivet av pinjeskog och olivträd. Det ligger nära första tee och bara 800 m från havet. Foresterian är byggd i lokala material enligt gamla traditioner och känns väldigt genuin. Alla rum är unika och har AC, TV, minbar, värdeskåp, och WiFi.

Residenza La Palma (2 rum)

Ett litet annex till Degli Ulivi med två dubbelrum som delar kök och matrum men har varsin privat terrass ut i trädgården. Ett riktigt ”home away from home” som garanterat kommer stanna i minnet länge.

Foresteria La Colonna (6 rum)

Här ser man ut över Is Arenas 5:e hål. Det finns ett gemensamt ”dining room” där frukost serveras var dag och huset ligger i en vacker trädgård. Några av rummen har tillgång till en privat uteplats i denna trädgård.

Ville I Ginepri Sul golf

Villorna ligger lite längre ifrån havet, består av ett eller två sovrum, kök, vardagsrum och privat trädgård. Här finns AC, TV, telefon, minibar, värdeskåp och WiFi. Inredningen är typiskt sardinsk. Frukost äter man i Foresteria La Colonna och man har tillgång till en golfbil för att lätt ta sig runt på området.

Klicka här för mer information om Is Arenas olika boendealternativ. Önskemål om vilket boende man föredrar kan lämnas men vi kan inte garantera att de kan tillgodoses.