Aphrodite Hills Hotel

Strax ovanför stranden där kärleksgudinnan Aphrodite enligt sägnen uppstått ur vågorna ligger Aphrodite Hills Golf Resort. Det är vackert, vyerna över Medelhavet är oförglömliga och här är det inte svårt att njuta av sin semester.

Resorten ligger ca 15 minuter från staden Paphos som är uppsatt på Unescos världsarvslista. Boende på det 5-stjärniga Aphrodite Hills Hotel borgar för kvalitet och högsta bekvämlighet. Här kan man verkligen njuta av sin vistelse i rogivande miljö. Rummen är relativt stora och mycket trevliga, alla rum har balkong eller terrass och det går att välja till privat pool.

Hotellet har mängder med faciliteter, swimmingpool, både inomhus och utomhus, tennisbanor, gym och flera restaurangalternativ. Aphrodite Hills Golf Resort har så mycket att erbjuda att man knappt behöver lämna resorten under vistelsen.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Läge På kullarna ovanför Paphos, Afrodites födelseplats
Rum 290 st. Dusch/bad, hårfön, TV, telefon, AC, värdeskåp, minibar, WiFi
Rumstyper Deluxe Garden/Pool View, Golf & Sea View: 33 m², balkong eller terrass
Deluxe Swim up Golf & Sea View: 33 m², terrass med direktaccess till gemensam pool
Family Garden/Pool View eller Golf & Sea View, 35-42 m², max 4 pers
Suites 72-174 m² med Golf & Sea View, max 5 pers
Faciliteter Restauranger, barer, pooler, solterrass, spa, gym, WiFi
Internet Gratis WiFi på hela hotellet
Fr. 0 KR

Cypern, Paphos

Aphrodite Hills Golf Resort

Framförallt förknippas Cypern med sol och bad, men nu är det på tiden att vi golfare får chansen att spela på denna härliga destination. Aphrodite Hills är inte bara Cyperns bästa golfresort utan anses även som en av de allra bästa i östra Medelhavsområdet!