T Golf Calvia, Mallorca

Idag är T Golf en av de mest prestigefyllda och uppskattade golfbanorna på ön, och efter en omfattande renovering som pågick i nästan två år har den återfått sin ursprungliga skönhet och glans. Banan ligger bara 12 km från staden Palma och erbjuder en stor utmaning för golfspelare på alla nivåer.

Med 18 hål, par 72, och en bana som mäter 6.450 meter från vit tee, sträcker sig T Golf genom vackra böljande kullar. Banan har breda fairways och stora greener, samt en rik flora och fauna som gör den till ett verkligt medelhavsparadis för naturälskare. Man belönas också med en fantastisk utsikt från de 8:e och 16:e hålen.

Majestätiska tallar, femton sjöar, många bunkrar och de största greenerna på ön gör T Golf Calvia till en av de roligaste rundorna som du någonsin kommer att spela. Så om du söker en utmaning och en vacker miljö att spela golf i, är T Golf Calvia en banan du inte vill missa.

Preliminär golfbana för golf och kryssning

Antalet golfande passagerare kan variera på de olika avgångarna på kryssningarna. Det kan därför förekomma variationer när det gäller vilken golfbana man spelar. I de fall där det sker förändringar i programmet får man givetvis spela en jämförbar golfbana som håller lika hög klass.

Fakta

Antal hål 18
Bankaraktär Park-/skogsbana
Banfakta Par 72, 6450 6080 5620 5195
Drivingrange Ja. Utslag från matta och gräs.
Hcp-gräns 54
Bandesign John Harris